Πλησιάζει η δεύτερη κυκλοφορία των Road Miles

Το "Ballads For The Wasteland" αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος Οκτωβρίου

17/10/2017 @ 18:59

"Ballads For The Wasteland" θα λέγεται η δεύτερη πλήρης δισκογραφική δουλειά των The Road Miles, της οποίας η κυκλοφορία επίκειται για το τέλος του Οκτωβρίου, μέσω της νεοσύστατης και ανερχόμενης εγχώριας δισκογραφικής εταιρείας Archaeopia.

Το πρώτο δείγμα γραφής από το νέο album, είναι το τραγούδι "The Third Man" και το εξαιρετικό video που το συνοδεύει. Δείτε το εδώ.

Της σκηνοθεσίας του βίντεο επιμελήθηκε η Δανάη Σίμου.

Η παραγωγή του "Ballads For The Wasteland" είναι μία δουλειά του Άλεξ Μπόλπαση (The Noise Figures, Whereswilder, 10 Code, The Mound κ.α.), ενώ η ηχογράφηση και η μίξη πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο στα Artracks Studios. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στα Sweetspot Studios.

Στον διάδοχο του "Gold And Shadows" του 2015, οι Road Miles μοιάζουν να έχουν υιοθετήσει μία κινηματογραφική προσέγγιση στον ήχο τους, μεταφέροντας τον ακροατή κατευθείαν στη καρδιά της ερήμου που τόσο γλαφυρά περιγράφουν. Η εποποιεία της και όλες οι εκφάνσεις της περιγράφονται τέλεια από την ίδια τη μουσική: η εξαντλητική διαδρομή, οι θανάσιμοι κίνδυνοι και οι απόκοσμες παραισθήσεις παίρνουν ζωή σε κάθε ακρόαση. Ελισσόμενοι περίτεχνα από ηλεκτρισμένα blues σε νοσταλγική Americana και από heavy psych εκρήξεις σε μονολιθικές αφηγήσεις, η μπάντα αποθανατίζει τέλεια την αίσθηση του να ανεμοδέρνεσαι σε απέραντες ερημιές, εν μέσω μέσω μιας ψυχεδελικής μανιέρας φαντασίας και θανάτου.

Το TheObelisk.net γράφει για το "Ballads For The Wasteland": «Ένα τεράστιο ηχοτόπιο κλασικού heavy δυτικογενούς psych blues, εμπλουτισμένου με hammond. Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας και είναι πιθανό να βρείτε τον εαυτό σας στην έρημο, εν μέσω κάποιας χαμένης νυχτερινής τελετουργίας.»

Μείνετε συντονισμένοι στα sites και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των The Road Miles και της Archaeopia, για να ενημερώνεστε πρώτοι για ότι νεότερο:

• Archaeopia: facebook.com/archaeopia
• The Road Miles: theroadmiles.comfacebook.com/theroadmiles

The Road Miles - Ballads For The Wasteland

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET