Τα σχέδια των Who

16/09/2008 @ 05:08
Πολλά και ενδιαφέροντα τα νέα που μας έρχονται από το στρατόπεδο των The Who. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Roger Daltrey, η μπάντα σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα του Robert Plant και της Alison Krauss, ηχογραφώντας κάποια στιγμή στο μέλλον ένα δίσκο διασκευών, υπό τις οδηγίες του T-Bone Burnett. Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν όταν ολοκληρωθούν οι "live" υποχρεώσεις του Burnett με τον Plant και την Krauss.

Παράλληλα, ο Daltrey επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Pete Townsend να συνθέτει νέο υλικό για τη μπάντα. Μιας όμως και ο Townsend δε συνηθίζει να μιλάει για τα κομμάτια που γράφει, περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν.

Ο ίδιος ο Daltrey από την άλλη, έχει στα σκαριά ένα βιογραφικό φιλμ για τον Keith Moon. Μέχρι στιγμής, πάντως, δηλώνει πως όλα τα σενάρια που του έχουν δοθεί, είναι απογοητευτικά. Παράλληλα, ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος βρίσκει ενδιαφέρουσα την πιθανότητα για ένα νέο σόλο άλμπουμ. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω πως έχω άλλο ένα καλό σόλο άλμπουμ μέσα μου. Αυτή τη στιγμή ψάχνω για υλικό. Αισθάνομαι πως υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό από πραγματικά ταλαντούχους συνθέτες, που δε μπορούν να τραγουδήσουν (γελώντας). Οπότε, σας παρακαλώ: Στείλτε μου τα κομμάτια σας!».

Τέλος, ένα διπλό dvd με συναυλίες από τη χρυσή περίοδο των The Who θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Το dvd θα περιλαμβάνει μία συναυλία της μπάντας, από το 1977, στο Kilburn, και μία από το 1969, στο London Coliseum. Στο δεύτερο dvd θα περιλαμβάνεται bonus υλικό, καθώς και η πρώτη live εκτέλεση ολόκληρης της Rock όπερας, "Tommy".
  • SHARE
  • TWEET