Ο Mick Jagger απαντάει στα σχόλια του McCartney για τους Rolling Stones

O μουσικός αποκάλεσε πρόσφατα το θρυλικό σχήμα ως «μπάντα blues διασκευών»

18/10/2021 @ 13:31

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μες τον μήνα, ο Paul McCartney είχε αποκαλέσει, σε συνέντευξή του στο New Yorker τους Rolling Stones ως μια «μπάντα blues διασκευών».

Το συγκεκριμένο σχόλιο, δεν έμεινε αναπάντητο από το θρυλικό συγκρότημα, με τον Mick Jagger να σχολιάζει, χιουμοριστικά τη δήλωση του μουσικού σε συναυλία των Rolling Stones στο Los Angeles πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε το Variety, σε στιγμιότυπο που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, ο Jagger απευθυνόμενος στο κοινό ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν αρκετοί διάσημοι ανάμεσά μας απόψε. Η Megan Fox είναι εδώ, ο Leonardo Di Caprio, o Kirk Douglas, η Lady Gaga. Είναι και ο Paul McCartney εδώ και θα μας βοηθήσει. Θα ανέβει μαζί μας στη σκηνή αργότερα για μια blues διασκευή».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο McCartney σχολιάζει τις blues ρίζες των Rolling Stones, μιας και το 2020 είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι Beatles ήταν το καλύτερο σχήμα εκ των δύο, με τον Jagger τότε να απαντά πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο μπάντες.

Δείτε επίσης:

Paul McCartney: «Δεν διέλυσα εγώ τους Beatles»

Οι Rolling Stones σταματούν να παίζουν το "Brown Sugar" λόγω περιεχομένου

  • SHARE
  • TWEET