Τα πρώτα ονόματα του τρίτου Heavy Metal Assault Festival

Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Κύτταρο

16/03/2015 @ 15:24
Μία μέρα πριν από το πρώτο Metal Rites Festival με headliners τους Jag Panzer, πρόκειται να λάβει χώρα στο Κύτταρο το τρίτο Heavy Metal Assault Festival.

Στην τρίτη εκδοχή λοιπόν του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν καταρχάς οι Βρετανοί Trespass, οι Σουηδοί Mindless Sinner και οι Angelo Perlepes' Mystery.

Οι Trespass έχουν συνδέσει το όνομά τους με το κίνημα του New Wave Of British Heavy Metal και είναι περισσότερο γνωστοί για το single "One Of These Days", το οποίο είχε συμπεριληφθεί στην συλλογή "NWOBHM '79 Revisited" που επιμελήθηκε ο Lars Ulrich των Metallica. 

Οι heavy metallers Mindless Sinner έχουν κυκλοφορήσει ένα EP και ένα full-length άλμπουμ, το 1983 και το 1986 αντίστοιχα, και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την ηχογράφηση δεκατριών τραγουδιών που θα αποτελέσουν την νέα τους δουλειά.

Στον επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες μπάντες, καθώς και λεπτομέρειες όσον αφορά τις τιμές και την προπώληση των εισιτηρίων.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την ανταπόκριση από το δεύτερο Heavy Metal Assault Festival, που είχε διεξαχθεί στο Κύτταρο τον περασμένο Μάιο με headliners τους Ostrogoth και τους Black Trip.
  • SHARE
  • TWEET