Συνεργασία της Feist με τους Mastodon

01/12/2011 @ 08:30
Η τραγουδίστρια και συνθέτης Feist θα συνεργαστεί με τους Mastodon για μία ξεχωριστή κυκλοφορία στα πλαίσια της Record Store Day του επόμενου έτους.

Το συγκρότημα θα διασκευάσει ένα τραγούδι της Feist, ενώ το ίδιο θα κάνει και η τραγουδίστρια με ένα κομμάτι των Mastodon. Το πόνημα αυτό θα γίνει διαθέσιμο στις 21 Απριλίου σε επιλεγμένα ανεξάρτητα καταστήματα δίσκων.

«Η ιδέα ήταν να πάρουμε ένα τραγούδι της Feist και να βάλουμε λίγα μαλλιά και βρωμιά σε αυτό. Η Feist με τη σειρά της θα πάρει ένα τραγούδι μας και θα το ομορφύνει λιγάκι», εξηγεί ο Troy Sanders των Mastodon.

Τα δύο σχήματα γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο στην εκπομπή "Later... Jools Holland". Η Feist περιγράφει τη συνάντησή τους: «Ο Brent (Hinds) κι εγώ κάναμε νεύματα ο ένας στον άλλον και ήταν σα να μου έλεγε "ωραίο riff" και εγώ να του έλεγα "ωραίος ήχος"».

Και συνέχισε: "Στα παρασκήνια σκεφτόμουν να αφήσω αυτούς τους δύο κόσμους να έρθουν κοντά και το πώς θα γίνει αυτό, και τελικά είπα "πώς θα σας φαινόταν αν το "Metals" γινόταν metal;". Ο Brent μου είπε πως του άρεσε το τραγούδι μου "Bad In Each Other" και θα μπορούσε να το κάνει. Μάλλον τώρα θα αρχίσω να μαθαίνω να διασκευάζω το "Oblivion" ή οτιδήποτε από το "The Hunter". Αυτό το άλμπουμ είναι καταπληκτικό».
  • SHARE
  • TWEET