Συγκινητικές στιγμές στην ένταξη των Nirvana στο Rock & Roll Hall Of Fame

Μυστική συναυλία μετά την ένταξή τους, σε club του Brooklyn

11/04/2014 @ 19:50
Βραδιά Rock & Roll Hall Of Fame χθες στο Brooklyn με συγκροτήματα / καλλιτέχνες όπως οι Nirvana, E Street Band, Peter Gabriel, Cat Stevens, Kiss και άλλους να αποτελούν πλέον επίσημα μέλη του.

Το induction όμως που, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, έκλεψε την παράσταση ήταν αυτό των Nirvana. Ο Michael Stipe πραγματοποίησε, όπως είχε ανακοινωθεί, την ομιλία ένταξης και μετά ανέβηκαν στην σκηνή οι Krist Novoselic, Dave Grohl, Courtney Love και μέλη της οικογένειας του Cobain.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο εναγκαλισμός της Love με τον Grohl, καθώς εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται σε διαμάχη για αρκετά πράγματα. Αργότερα η Love ανέβασε μια φωτογραφία της αγκαλιάς στο Facebook κι έγραψε: «η πιο μαγική στιγμή της βραδιάς, σε ευχαριστώ Dave, σ' αγαπώ. Ξέρω ότι αυτό τον έκανε να χαμογελάει εκεί πάνω», δίνοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος σε ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια τα δύο εναπομείναντα μέλη των Nirvana (και ο Pat Smear) ερμήνευσαν το "Smells Like A Teen Spirit" μαζί με την Joan Jett, το "Aneurysm" με την Kim Gordon, το "Lithium" με την St. Vincent και το "All Apologies" με την Lorde.

Μετά την ένταξη των Nirvana στο Rock & Roll Hall Of Fame πραγματοποιήθηκε μια μυστική συναυλία των Novoselic, Grohl, Smear σε club του Brooklyn όπου έπαιξαν ένα set 19 τραγουδιών των Nirvana με τους J Mascis, Joan Jett, St. Vincent, John McAuley και Kim Gordon να αναπληρώνουν το κενό του Kurt Cobain.
  • SHARE
  • TWEET