Συγγνώμη από τον Robert Plant θέλει να ζητήσει ο David Coverdale

17/06/2013 @ 11:50
Βρισκόμαστε στο 1993 και η κυκλοφορία του άλμπουμ της συνεργασίας των Jimmy Page και David Coverdale με τίτλο "Coverdale Page" συνοδεύεται από «φιλοφρονήσεις» ανάμεσα στον Coverdale και τον πρώην συνεργάτη του Page στους θρυλικούς Led Zeppelin, Robert Plant.

Ο Plant αναφέρεται στον Coverdale με τον όρο «David Cover-version», για να δηλώσει στη συνέχεια ο Coverdale ότι «αν ο Plant πέθαινε της πείνας, θα του έστελνε γατοτροφή».

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τότε και σε συνέντευξή του στο Classic Rock Magazine Show, ο Coverdale ανέφερε ότι επιθυμεί να δώσει τέλος σε αυτή τη διαμάχη.

Ο Coverdale δήλωσε ότι τα τελευταία του λόγια προς τον Jimmy στο Λονδίνο ήταν τα εξής: «Θα ήθελα να κεράσω ένα ποτό τον Robert. Όταν του μιλήσεις, ανέφερέ του την ειλικρινή μου μεταμέλεια σχετικά με όσα αρνητικά πράγματα έχω πει για εκείνον, τα περισσότερα βρισκόμενος σε άμυνα».

Και συνέχισε λέγοντας ότι τρέφει προς το πρόσωπό του τον μεγαλύτερο σεβασμό, τόσο σαν άνθρωπο,όσο και σαν καλλιτέχνη και πως πραγματικά θα ήθελε να κάτσουν, να τον κεράσει ένα ποτό και να του πει «λυπάμαι πραγματικά, μπορούμε να 'μαστε ξανά φίλοι;».
  • SHARE
  • TWEET