Steven Tyler (Aerosmith): «Είμαι μεγάλος οπαδός του Skrillex»

25/06/2013 @ 10:18
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, o Steven Tyler επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει έναν πειραματικό δίσκο την ερχόμενη χρονιά.

«Έχω αυτήν τη «φαγούρα» να κάνω κάτι που να είναι εντελώς διαφορετικό από τους Aerosmith. Οι Aerosmith είναι καλύτερα από ποτέ, αλλά το κάναμε το άλμπουμ μας. Ήταν δίσκος ένας για όλους και όλοι για έναν. Αλλά εμένα η καρδιά μου χτυπάει για πιο περίεργα πράγματα, τα οποία δεν είμαι σίγουρος αν θα αρέσουν στους Aerosmith. Μου αρέσει η electronica από όταν άκουσα Stockhausen το '65. Υπάρχει πολλή καλή και περίεργη μουσική που θέλω να βγάλω από μέσα μου.»

Όταν ρωτήθηκε με ποιόν θέλει να συνεργαστεί για το επερχόμενο project του, απάντησε:

«Υπάρχουν τόσο πολλοί καλοί μουσικοί εκεί έξω. Είμαι μεγάλος οπαδούς του Skrillex. Πήγα, επίσης, για γεύμα με τον Deadmau5 στο Mel's Diner. Έχει φοβερές ιδέες για την επόμενη περιοδεία του. Με ξετρέλαναν αυτά που θα κάνει. Είναι απλός άνθρωπος. Βγάζει όλα τα λεφτά μόνος του όταν βάζει το κεφάλι ποντικού, οπότε έχει πάρα πολλά λεφτά. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είναι επίκαιρος. Θέλω, λοιπόν, να βγω κι εγώ έξω και να εξερευνήσω νέους δρόμους. Θέλω πραγματικά να πάρω ρίσκο και να κυκλοφορήσω κάτι solo.»
  • SHARE
  • TWEET