Steve Harris: «Ίσως οι Iron Maiden να μην υπάρχουν σε δέκα χρόνια»

17/10/2012 @ 11:52
Ο Steve Harris σε συνέντευξη στο The Quietus μίλησε για το μέλλον των Iron Maiden αλλά και για τον σόλο δίσκο του.

Επειδή ο Harris είχε δηλώσει ότι οι Iron Maiden θα έβγαζαν 15 δίσκους και έπειτα θα διαλύονταν, πολύς κόσμος είχε πιστέψει ότι το "The Final Frontier" θα είναι ο τελευταίος δίσκος της μπάντας - το όνομά του εξάλλου έμοιαζε να επιβεβαιώνει τις φήμες. Τελικά απ' ό,τι φαίνεται οι Iron Maiden έκαναν επικοινωνιακά tricks και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Για πόσο καιρό όμως;

Ο Harris απάντησε στο The Quietus σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν σε δέκα χρόνια από τώρα: «Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχουμε σε δέκα χρόνια. Σίγουρα έχουμε τουλάχιστον πέντε χρόνια μπροστά μας, αλλά είναι δύσκολο να το ξέρεις από τώρα. Όσο μεγαλώνεις πρέπει να δουλεύεις δύο φορές πιο σκληρά για να παραμένεις σε καλή φυσική κατάσταση. Θα ήταν σαν να ξεπουλιόμασταν αν δεν το κάναμε, οπότε φροντίζουμε πολύ τους εαυτούς μας. Να φανταστείτε δεν μπορώ καν να παίζω ολόκληρη σεζόν στο ποδόσφαιρο, όπως συνήθιζα πριν πέντε χρόνια. Έχω προβλήματα στη μέση. Ωστόσο παίζω αρκετό τένις.»

Σχετικά με την σόλο περιοδεία σε κλειστούς χώρους και clubs για την προώθηση του "British Lion", για την οποία είχε μιλήσει παλιότερα, ο Harris παραδέχτηκε ότι πια έχει δεύτερες σκέψεις και ότι ίσως αυτή να μη λάβει χώρα τελικά.
  • SHARE
  • TWEET