Steve Harris: «Θέλω να κάνουμε έναν δίσκο ακόμα»

«Δεν σκεφτήκαμε στιγμή να αντικαταστήσουμε τον Bruce Dickinson»

23/03/2016 @ 09:01

Πριν λίγες μέρες ο Steve Harris μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Vorterix της Αργεντινής και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

«Δεν μου αρέσει να κοιτάζω πίσω. Μόνο μπροστά. Βέβαια έχοντας ήδη ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου είναι φυσιολογικό να απομένει λίγος χώρος για να πας μπροστά, αλλά προτιμώ να κοιτάζω το μέλλον. Αλλά είχαμε μια φανταστική καριέρα. Αν ερχόταν αύριο το τέλος των Iron Maiden θα ήμουν μια χαρά. Αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε λίγο ακόμα...»

Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της μεγάλης συνέντευξης του θρυλικού μπασίστα:

Στόχοι: «Θέλω να κάνουμε ακόμα ένα δίσκο και μερικές ακόμα περιοδείες. Διασκεδάζουμε ακόμα και είμαστε ευτυχείς να είμαστε εδώ μετά την περιπέτεια με τον Bruce. Ένα χρόνο πριν δεν ξέραμε αν θα υπήρχε μπάντα».

Bruce Dickinson και καρκίνος: «Δεν σκεφτήκαμε στιγμή να αντικαταστήσουμε τον Bruce Dickinson. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μας, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Αλλά, ευτυχώς είναι καλά, δείχνει καλά, τραγουδά καλά»!

Ζωή χωρίς τους Maiden: «Πρέπει κάποια στιγμή να ετοιμάσεις το νου σου πως κάποια μέρα θα συμβεί. Φαντάσου μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω πως δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο όσο ήθελα. Με την μπάντα θα είναι πολύ χειρότερα, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι»

Σύνθεση τραγουδιών: «Αν είναι πρόβλημα να γράφω πεντάλεπτα ή δεκάλεπτα τραγούδια; Νομίζω πως αυτήν την εποχή δεν έχουμε τέτοιο θέμα (γελά). Δεν τα χρονομετρώ. Έχω πολλές ιδέες και καλύτερα να έχεις τέτοιο πρόβλημα με τραγούδια παρά να μην έχεις καν».

  • SHARE
  • TWEET