Σοβαρά άρρωστος ο τραγουδιστής των Kamelot

08/09/2010 @ 11:33
Με ένα update στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Kamelot ανακοίνωσαν ότι ο τραγουδιστής τους, Roy Khan, αρρώστησε ξαφνικά.

Σύμφωνα με τη μπάντα, δεν έχει γίνει ακόμα διάγνωση, όμως ο Khan αναγκάστηκε να μεταβεί στο σπίτι του στη Νορβηγία, όπου και δέχεται ιατρική φροντίδα. Επιπλέον, ο τραγουδιστής δε θα μπορέσει να συμμετάσχει στο σκέλος της περιοδείας του συγκροτήματος που περιλαμβάνει τη Νότια Αμερική. Αντικαταστάτης του Khan για την περιοδεία θα είναι ο Michael Eriksen των Circus Maximus, ενώ η μπάντα θα έχει μαζί της και την τραγουδίστρια των Amaranthe, Elize Ryd.

Ο Roy Khan προσέθεσε: «Λυπάμαι πραγματικά που δε θα μπορέσω να είμαι σ' αυτή την περιοδεία. Έχουμε ένα φανταστικό album που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, ο συγχρονισμός δεν είναι και ο καλύτερος. Τα παιδιά στο συγκρότημα έχουν τις θερμότερες ευχές μου και νιώθω ότι βρήκαμε έναν άξιο αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Michael. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής και παλιός μας φίλος. Να είστε καλοί μαζί του! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα».

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση της μπάντας εδώ: www.kamelot.com/site/news/kamelot-singer-falls-ill-north-american-tour-to-go-on
  • SHARE
  • TWEET