Simple Minds και Aeroplane προστίθενται στο line-up του En Lefko Festival 2014

Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι εμφανίσεις των Boy George και Nick Waterhouse

02/04/2014 @ 14:15
Με δύο νέες σημαντικές προσθήκες στο line up του En Lefko festival, o Εν Λευκώ 87,7 ανανεώνει το συναυλιακό του ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι, την Παρασκευή 20 Ιουνίου και το Σάββατο 21 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων.

Simple Minds
(Greatest Hits Live Tour)

Σύντομα θα ακολουθήσει το full line-up του φεστιβάλ, καθώς και η έναρξη της προπώλησης, οι τιμές των εισιτηρίων και τα σημεία προπώλησης.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς μερικά συγκροτήματα καταφέρνουν όχι μόνο να ακούγονται πάντα επίκαιρα (ασχέτως με το πόσες γενιές ακροατών έχουν μεγαλώσει), αλλά και να σηματοδοτούν με τις μελωδίες τους όλη σου σχεδόν τη νιότη και να την επαναφέρουν ενίοτε με το ίδιο έντονο συναίσθημα. Οι Simple Minds ανήκουν απόλυτα σε αυτή την κατηγορία. Ποιός μπορεί να ξεχάσει το αριστουργηματικό "Don't You (Forget About Me)", που «έντυσε» υποδειγματικά το απόλυτο teen movie "The Breakfast Club" τη δεκαετία του '80, το όμορφα νοσταλγικό "Someone Somewhere In Summertime" και φυσικά το δυναμικό "Alive And Kicking", μεταξύ άλλων. Φέτος το κοινό του En Lefko festival θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσει τους Simple Minds σε μια live αναδρομή των καλύτερων στιγμών της καριέρας τους, μέσα από τη Greatest Hits Live Tour περιοδεία που στήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 35 χρόνων του συγκροτήματος και την επίσημη κυκλοφορία της νέας τους συλλογής "Celebrate - The Greatest Hits", ενώ η σκηνική παρουσία του χαρισματικού Jim Kerr θα αποδείξει περίτρανα ότι οι Simple Minds είναι more than ever "Alive And Kicking".

Official website | Video link 1 | Video link 2

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, ο Vito De Luca, ο Ιταλο-Βέλγος παραγωγός πίσω από το project Aeroplane, έχει καθιερωθεί ως DJ χάρη στις cosmic - disco διασκευές του σε Grace Jones ("William's Blood"), Friendly Fires ("Paris") και Sebastien Tellier ("Kilometer"), και μέσα από τις δικές του όμορφες μελαγχολικές συνθέσεις, όπως τα "Caramellas" και "My Enemy", ως ο ηγέτης της nu-disco σκηνής. Το ντεμπούτο άλμπουμ του, "Aeroplane, We Can't Fly", ήταν ένα σε βάθος ταξίδι στο Balearic beat με επιρροές από την ντίσκο του Moroder, και αποτέλεσε δήλωση του ίδιου, αλλά και μια προσπάθεια να κατακτήσει τα dancefloors. Ως DJ, o Aeroplane δεν ήταν ποτέ στο έλεος των παραδοσιακών bpms και νιώθοντας ελεύθερος να επιβραδύνει λίγο τα πράγματα, κατάφερε να βρει το τέλειο μίγμα ανάμεσα στην club μουσική, την pop και τα spaced-out ηχοτοπία. Το dj set του είναι δεδομένο ότι θα κάνει το... όπισθεν μέρος του σώματός σας να κουνηθεί και αποτελεί σίγουρα ένα από τα not to miss ονόματα του φετινού En Lefko festival.

Official website | Video link 1 | Video link 2

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET