Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του Nergal - Ακυρώνουν συναυλίες οι Behemoth

11/08/2010 @ 11:25
Ο frontman των Behemoth, Nergal, δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη εισαγωγή του στο νοσοκομείο.«Αγαπητοί,
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι οι Behemoth δε θα περιοδεύσουν για το προσεχές διάστημα. Δε θέλω να σας κουράσω με βαρετές λεπτομέρειες, αλλά είμαι άρρωστος και λαμβάνω σοβαρή φαρμακευτική αγωγή. Θα μου πάρει μερικές εβδομάδες, ή και παραπάνω, μέχρι να ανακτήσω πλήρως την υγεία μου και γι' αυτό αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε όλα τα shows των Behemoth που ήταν προγραμματισμένα για τον Αύγουστο, τις συναυλίες μας για Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, καθώς επίσης και την αμερικανική περιοδεία μας το Νοέμβρη.

Ξέρω πόσο χάλια είναι αυτό, αλλά η υγεία έρχεται πρώτη. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όταν επιστρέψουμε θα είμαι πιο δυνατός και από το θάνατο και θα επαναπρογραμματίσουμε όλα μας τα shows, εφόσον μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Αισθάνομαι καλά και δυνατός, το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο, έχω τη γυναίκα μου στο πλευρό μου, τους band mates μου, τους φίλους μου, το managment, ανθρώπους από τη δισκογραφική, όλοι αυτοί μου συμπαραστέκονται. Δε μπορώ να ζητήσω το οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, παρά μόνο λίγη υπομονή. Το ότι δε θα περιοδεύσουμε τους επόμενους μήνες δε σημαίνει ότι θα αδρανοποιηθούμε».
  • SHARE
  • TWEET