Σε κρίσιμη κατάσταση ο Mark Reale των Riot

16/01/2012 @ 10:56
Ο κιθαρίστας των Riot, Mark Reale, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο San Antonio και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, υποφέροντας από τη νόσο του Crohn.

Στο επίσημο site της μπάντας αναρτήθηκε το ακόλουθο μήνυμα:

«Ο Mark Reale, ιδρυτικό μέλος των Riot και κιθαρίστας του συγκροτήματος, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του San Antonio εξαιτίας επιπλοκών της νόσου του Crohn. Συνεπώς, υπάρχει πιθανότητα να μη συμμετέχει στις επερχόμενες συναυλίες όπως επίσης και στην 70,000 Tons Of Metal κρουαζιέρα στη νήσο Grand Cayman.

Ο Mark παλεύει με τη νόσο του Crohn κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ζωής του, δουλεύοντας παράλληλα και κάνοντας live εμφανίσεις, υπομένοντας συνεχή πόνο, όπως επίσης και λοιπές παρενέργειες που προκαλούνται κατά τη θεραπεία της ασθένειάς του. Βρισκόταν στο Texas προσπαθώντας με θάρρος και επιμονή να προβάρει τα κομμάτια για τις επερχόμενες συναυλίες, αλλά μια ισχυρή κρίση των συμπτωμάτων της νόσου κατέστησε απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Η μπάντα αποφάσισε ότι οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά, ακόμα και αν υπάρχει η πιθανότητα ο Mark να μην μπορέσει να λάβει μέρος. Η μπάντα, επίσης, θα ήθελε να γίνει γνωστό ότι ο Mark πάλευε με τα συμπτώματα αυτά καθ' όλη τη διάρκεια παραγωγής του νέου δίσκου και ότι ο κιθαρίστας Mike Flyntz ηχογράφησε ένα μεγάλο κομμάτι της κιθαριστικής δουλειάς, υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη του Mark, όταν αυτός δεν μπορούσε να παίξει.

Γι' αυτόν τον λόγο, οι οπαδοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι συναυλίες θα είναι τόσο συναρπαστικές όσο οτιδήποτε έχουν κάνει οι Riot, ακόμα και αν ο Mike χρειαστεί να κάνει διπλή δουλειά στις κιθάρες. Ο Mark θα μας λείψει πάρα πολύ, αλλά τα show θα λάβουν χώρα κανονικά.

Ζητούμε από τους φίλους και οπαδούς της μπάντας να προσευχηθούν για γρήγορη ανάρρωση του Mark και να υποστηρίξουν το συγκρότημα στις reunion συναυλίες για τις οποίες έχει προσπαθήσει τόσο πολύ ώστε να πραγματοποιηθούν. Ενόσω η οικογένεια του Mark επιμένει στο να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερη διακριτικότητα γύρω από τη δύσκολη αυτή στιγμή που περνάει, οι ευχές όλων σας θα φθάσουν στο κρεβάτι του μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στο σανίδι.

Πολλά ευχαριστώ
Mike, Tony, Bobby, Don»
  • SHARE
  • TWEET