Σε μια εβδομάδα στα ράφια των δισκοπωλείων το "Super Collider" των Megadeth

Διαβάστε τι πραγματεύονται οι στίχοι των κομματιών του

28/05/2013 @ 11:14
Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 3 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει ο 14ος στούντιο δίσκος ενός εκ των σημαντικότερων heavy metal συγκροτημάτων, των Megadeth, ονόματι "Super Collider".

«Θεματικά, το "Super Collider" πραγματεύεται μια μεταφορική κλιμάκωση... Από το να περνάς καλά με άλλους ανθρώπους, κάτι ανάλογο δηλαδή με τα άτομα που συγκρούονται το ένα με το άλλο, μέχρι την οργασμική έκρηξη που επέρχεται εν συνεχεία», εξηγεί ο ίδιος ο Dave Mustaine.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει τα κομμάτια "Build For War" (το έγραψε μαζί με τον Drover και πραγματεύεται τα μαθήματα πολεμικών τεχνών που έκανε όταν ήταν παιδί ο Mustaine, για να προστατευτεί), "Off The Edge" (περιγράφει έναν κόσμο που έχει τρελαθεί), "Beginning Of Sorrow" (το έγραψε μαζί με τον Broderick και αφορά την εγκυμοσύνη σε εφηβική ηλικία), "Kingmaker" (σχετικά με τα προβλήματα με τα ναρκωτικά), "Dance In The Rain" (η οικονομία που καταρρέει), "Burn!" (εμπρησμός), "Don't Turn Your Back On A Friend" (προδοσία) και κομμάτια που αφορούν τα προσωπικά προβλήματα που έχει ο Dave Mustaine, καθώς η πεθερά του υποφέρει από τη νόσο του Alzheimer.
  • SHARE
  • TWEET