Σε δημοπρασία χειροποίητη καρέκλα του Dave Mustaine

Την καρέκλα δώρισε ο παραγωγός του "United Abominations", Andy Sneap

02/09/2014 @ 10:27
Μια καρέκλα που κατασκεύασε ο ίδιος ο Dave Mustaine των Megadeth ενώ ηχογραφούσε το 2007 το "United Abominations" πρόκειται να δοθεί σε δημοπρασία.

Η καρέκλα θα πουληθεί σαν μέρος του TeamRock Monster Rock Auction, ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ που ξεκίνησαν οι Heavy Metal Truants.

Την καρέκλα δώρισε ο διάσημος παραγωγός του "United Abominations", Andy Sneap. Φέρει σφραγίδα αυθεντικότητας υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Mustaine.

Dave Mustaine's hand-assembled stool

Όπως είναι γνωστό, οι Megadeth εξακολουθούν να δουλεύουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο στα πλαίσια της διάσημης εκπομπής Full Metal Jackie, ο Dave Mustaine ρωτήθηκε -όπως είναι φυσικό- για το πού βρίσκονται τα πράγματα σχετικά με την καινούργια μουσική που ετοιμάζει για τους Megadeth. Απάντησε τα εξής:

«Επεξεργάζομαι κάποια κομμάτια. Έστειλα ένα τραγούδι στο management. Δουλεύω πάλι με τον Ron Laffitte. Ο Ron κι εγώ ήμασταν μαζί στους μεγαλύτερους δίσκους των Megadeth, το "Rust", το "Countdown" και το "Youthanasia". Είναι οπαδός της metal. [...] Όταν άκουσε το τραγούδι ο Ron, τρελάθηκε. Μου είπε ότι είναι σαν το παλιό μου υλικό και ότι περιμένει με ανυπομονησία να δει τι θα βγει. Και είναι τέτοιος τύπος που δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο αν δεν το εννοούσε. [...] Εγώ έχω το Pro Tools με το οποίο δουλεύω. Έχω πάνω από 130 τραγούδια που επεξεργάζομαι - αποσπάσματα που τα σώζω και τα φτιάχνω όπως θέλω, τα κάνω πιο πολύπλοκα, πιο μελωδικά, πιο βαριά... Περιμένω να δω τι θα κάνουν και οι άλλοι. Αν θα χαλαρώσουν και θα βασιστούν πάνω μου ή αν έχουν και οι ίδιοι μερικές ιδέες.»
  • SHARE
  • TWEET