Scott Ian: «Ο Belladonna έσωσε τους Anthrax από τη διάλυση»

05/07/2010 @ 08:24
Πολύ αποκαλυπτικός υπήρξε ο Scott Ian σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφορικά με την επάνοδο στους Anthrax του Joey Belladonna.



«Όταν έφυγε από το συγκρότημα ο Dan Nelson, πιστεύω πως πιάσαμε πάτο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να διαλυθούμε. Μετά επανήλθε ο John Bush και μας έδωσε κάποια δύναμη να συνεχίσουμε, αλλά πραγματικά αυτό που μας έσωσε ήταν το Sonisphere και η επάνοδος του Belladonna, καθώς με το που κλείσαμε, σκεφτήκαμε ότι μόνο μαζί του θα είχε νόημα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Πραγματικά ήταν κάτι που λειτούργησε θετικά για τους Anthrax, μετά από πολύ καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το νέο δίσκο του συγκροτήματος "Worship Music", ο οποίος έχει ηχογραφηθεί με τον Dan Nelson πίσω από το μικρόφωνο, ο Ian δήλωσε: «Ευτυχώς πλέον έχουμε την άνεση χρόνου να ξαναδούμε το υλικό και να το ξαναδουλέψουμε, μαζί με τον Joey. Δεν ξέρω πόσα τραγούδια θα κρατήσουμε ίδια και σε πόσα θα αντικατασταθούν τα φωνητικά από τον Joey. Όπως και να έχει, δουλεύουμε και πάλι πάνω στο νέο μας υλικό, χωρίς πίεση και πραγματικά το καταδιασκεδάζουμε».
  • SHARE
  • TWEET