Ryan Murphy: «Οι Kings Of Leon είναι υπερόπτες και αλήτες!»

27/01/2011 @ 10:19
Ο δημιουργός της μουσικής σειράς "Glee" εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον των Kings Of Leon, αφού τα μέλη του συγκροτήματος δεν του επέτρεψαν να χρησιμοποιήσει τη μουσική τους.

Μιλώντας στο Hollywoodreporter.com, ο Murphy, φανερά εκνευρισμένος από το συμβάν, έδωσε πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για τα μέλη του συγκροτήματος, αποκαλώντας τα «υπερόπτες» και «αλήτες», λέγοντας ότι δεν αντιλήφθηκαν καθόλου το νόημα της πρότασής του.

O Caleb Followill, τραγουδιστής των Kings Of Leon, απάντησε στα διόλου τιμητικά σχόλια του Murphy, τονίζοντας ότι «όλη αυτή η ιστορία ξέφυγε από τον έλεγχο». Δικαιολόγησε μάλιστα την απόρριψη της πρότασης του Murphy, λέγοντας ότι τη χρονική περίοδο που τους έγινε, όχι μόνο δεν είχαν δει καν το show, αλλά παράλληλα βρίσκονταν σε υπερβολική προβολή, λόγω της επιτυχίας του "Use Somebody".

Οι Kings Of Leon όμως δεν είναι οι μόνοι που απέρριψαν πρόταση από το "Glee". Είχε γίνει πρόταση συνεργασίας και στον Slash, την οποία τελικά και αυτός απέρριψε, λέγοντας ότι «Το "Glee" είναι ακόμα πιο κακό κι από το "Grease"... που είναι ήδη χάλια!». Δε γλίτωσε όμως ούτε αυτός από τα επικριτικά σχόλια του Ryan Murphy: «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που κάνουν τέτοια σχόλια βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους κι, εκτός από αυτό, είναι αμόρφωτοι και λίγο χαζοί», είπε.
  • SHARE
  • TWEET