Rockwave Festival 2007 press conference. Πολύ μεγαλύτερη η σκηνή φέτος στο Terra Vibe

28/06/2007 @ 01:16
Άλλη μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδος αρχίζει και ποιος σηματοδοτεί την έναρξη της; Μα φυσικά το rockwave, που για άλλη μια χρονιά τοποθετείται στη Μαλακάσα και μας προσφέρει τη δυνατότητα να δούμε τα μεγαθήρια Metallica, Robert Plant και Heaven And Hell μαζί με άλλους αξιόλογους και ιδιαίτερα αγαπητούς στην Ελλάδα καλλιτέχνες.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες, 27/06, στο Terra Vibe, η διοργανώτρια αρχή Didi Music μας προσκάλεσε για να μας καλωσορίσει στο φετινό φεστιβάλ και να μας ενημερώσει για κάποια πολύ σπουδαία πράγματα που έχουν διαφοροποιηθεί φέτος.



Για αρχή να αναφερθούμε στο χώρο: η κεντρική σκηνή του Terra Vibe έχει μεγαλώσει και άλλο σε μήκος και έχει προστεθεί και στην αριστερή της πλευρά (εκτός της δεξιάς) ένας VIP χώρος που θα φιλοξενήσει τόσο τους κατόχους εισιτηρίων PL1, όσο και τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος όπως ήταν και στο παρελθόν, με μεγάλα ξύλινα τραπέζια και πάγκους, ομπρέλες και ευκρινή θέαση της σκηνής.



Η αρένα του Terra Vibe έχει πλέον μια μικρή κλίση, για να διευκολυνθεί η θέαση της συναυλίας από οποιαδήποτε σημείο της και αν κάθεστε. Σε περίπου 15 μέτρα από τη σκηνή θα τοποθετηθούν τα ειδικά διαχωριστικά κιγκλιδώματα που θα χωρίζουν την αρένα σε PL2 και PL3, τα οποία θα φυλάσσονται από security και θα έχουν τις προδιαγραφές των μεγάλων φεστιβάλ του εξωτερικού.



Το μεγαλύτερο ατού όμως του φετινού Rockwave είναι η τεράστια (και μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, κατά δήλωση των υπευθύνων και χωρίς υπερβολή), νέα, υπερυψωμένη σκηνή του που θα προσφέρει τόσο άνεση στους μουσικούς, όσο και καλύτερη θέα για όλους τους οπαδούς. Χαρακτηριστικά μεγαλύτερο είναι επίσης και όλο το stage που φαντάζει πιο μεγάλο και επιβλητικό από ποτέ.



Στα φετινά πλεονεκτήματα του φεστιβάλ συγκαταλέγονται επίσης το δωρεάν parking και camping που προσφέρει η διοργανώτρια αρχή για όλους τους φίλους που θα ταξιδέψουν με το αυτοκίνητό τους και θα θελήσουν να κατασκηνώσουν στην περιοχή. Επίσης αναφέρθηκε πως στην περιοχή θα υπάρχει και ιδιόκτητο επί πληρωμή parking το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με τη Didi Music.



Ραντεβού στη Μαλακάσα. Το Rocking.gr, όπως κάθε χρόνο, θα είναι εκεί για να μεταφέρει τον παλμό του Rockwave festival στις οθόνες σας.
  • SHARE
  • TWEET