Επιστροφή στην ενεργό δράση με νέο υλικό για τους In The Woods

Οι Νορβηγοί θα έχουν στις τάξεις τρία από τα ιδρυτικά μέλη

08/08/2014 @ 10:37
Δεκατέσσερα χρόνια μετά από τη διάλυσή τους, οι πρωτοπόροι black / progressive metallers In The Woods επιστρέφουν στην ενεργό δράση, υποσχόμενοι μάλιστα όχι έναν, αλλά δύο δίσκους με υλικό που προορίζονταν να κυκλοφορήσει το 2000.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, τρία από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, ο drummer Kobro και οι δίδυμοι αδελφοί Botteri, Chris και Christopher, αποτελούν τον πυρήνα της νέας σύνθεσης και θα πλαισιωθούν από νέα μέλη.

Ένα από τα νέα μέλη προβλέπεται να είναι φυσικά ένας πολύ καλός αντικαταστάτης του κιθαρίστα Oddvar, o οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο της προηγούμενης χρονιάς. Η ανακοίνωση καταλήγει επισημαίνοντας πως οι Νορβηγοί δεν θα βιαστούν να προχωρήσουν στις κυκλοφορίες που έχουν ανακοινώσει, σκοπεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα αντέξει στον χρόνο.

Οι In The Woods είχαν επιλεχθεί από τους Αντώνη Κονδύλη και Τόλη Δόση ως ένα από τα 50 σημαντικότερα συγκροτήματα του black metal, στο αντίστοιχο αφιέρωμα που σας παρουσιάσαμε τον Ιούνιο, με προτεινόμενο δίσκο το "Heart Of The Ages" του 1995.
  • SHARE
  • TWEET