Ο Jack White επαινεί την αγορά πιεστηρίου βινυλίου από τους Metallica

To συγκρότημα δήλωσε ενθουσιασμένο που ακολουθεί τα βήματα του ιδιοκτήτη της Third Man Records

20/03/2023 @ 15:16

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως οι Metallica απέκτησαν το πλειοψηφικό μερίδιο του εργοστασίου κοπής βινυλίων Furnace Pressing στην Virginia, ένα από τα μεγαλύτερα πιεστήρια που υπάρχουν στις Η.Π.Α.

Ο Jack White, ιδιοκτήτης της Third Man Records, που εδρεύει στο Nashville, καλωσόρισε την είδηση επαινόντας το θρυλικό συγκρότημα:

«Καλώς ήρθατε στο σκοπό κύριοι! Και σας ευχαριστώ που βάζετε τα χρήματά σας σε μια φανταστικά δημιουργική χρήση! Ελπίζω οι μεγάλες δισκογραφικές να δούν αυτή την εξέλιξη ως επιπλέον απόδειξη, και να αρχίσουν επιτέλους να επενδύουν στους εαυτούς τους. Εξαιρετικό!»

Στα σχόλια της ανάρτησης, οι Metallica απάντησαν, δηλώνοντας πως είναι ευγνώμονες που μπορούν έπειτα από τόσα χρόνια να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση. Επιπρόσθετα, δήλωσαν πως ο White ήταν πρωτοπόρος σε αυτή την κατεύθυνση, και πως είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Υπενθυμίζεται πως οι Metallica θα κυκλοφορήσουν σε λίγες εβδομάδες το "72 Seasons", που θα κάνει και κινηματογραφική πρεμιέρα, ενώ το περσινό άλμπουμ του White, "Fear Of The Dawn", αναδείχθηκε ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2023 σύμφωνα με το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET