Πολλά και διάφορα νέα για τους Def Leppard

25/06/2007 @ 02:45
Σύμφωνα με το The Def Leppard Satellite Of Love (www.defleppardsol.com), οι Def Leppard θα επανενώσουν τις δυνάμεις τους με τον παραγωγό Robert John "Mutt" Lange για ένα-δύο νέα κομμάτια, όταν τελειώσει η παρούσα περιοδεία. Κατά τον κιθαρίστα τους Vivian Campbell, ο δίσκος είναι έτοιμος και η μίξη θα γίνει ενώ βρίσκονται σε περιοδεία.

Μεταξύ άλλων, ο μπασίστας του γκρουπ Rick Savage ανέφερε στους ακροατές του "Rockline" σχετικά με τη συνεργασία: «Απλά άκουσε κάποιες ιδέες που είχαμε και πραγματικά θέλει να κάνει μερικά πράγματα μαζί μας. Είναι θαυμάσιο μετά από τόσο καιρό που τον ξέρουμε να του αρέσει αυτό που κάνουμε και υπάρχει ακόμα αυτή η χημεία και για μελλοντικά τραγούδια».

Το γκρουπ είχε να συνεργαστεί με τον Mutt Lange από το 1999 και το δίσκο "Euphoria".



Όπως έχουμε προαναφέρει, σύμφωνα με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Joe Elliott, ο δίσκος θα είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής το γκρουπ από το Sheffield, περιέχοντας αρκετές εκπλήξεις.

«Θα είναι πολύ rock, θα έχει κλασικές Leppard στιγμές, τραγούδια σε στυλ των AC/DC στα '70s, καθώς και new wave στοιχεία!», τόνισε ο Elliott.

Εν αναμονή του νέου τους δίσκου όμως, ο Phil Collen, κιθαρίστας των Leppard, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει επίσης το ντεμπούτο της νέας μπάντας στην οποία συμμετέχει στις 30 Σεπτεμβρίου από τη Surrealist Records. Η μπάντα λέγεται Man Raze και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το κομμάτι "Turn It Up" από το επίσημο website τους www.manraze.com.

Όσον αφορά το ύφος της μπάντας, ο Collen δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone ότι θα είναι αρκετά πιο «επιθετικό» από αυτό των Def Leppard, κατηγοριοποιώντας το ως μία μίξη από hard rock έως dub.

  • SHARE
  • TWEET