Πληροφορίες για το νέο άλμπουμ των Darkthrone

10/02/2010 @ 04:10
Οι Νορβηγοί Darkthrone πρόκειται να καλωσορίσουν τη νέα δεκαετία με ένα καινούριο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Peaceville Records.



Το "Circle The Wagons" είναι μια δημιουργική πανδαισία του metal και του punk. Θα κυκλοφορήσει αρχικά σε βινύλιο στις 8 Μαρτίου από την Peaceville Records μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για το πλήθος των metal υποστηρικτών, που ενδιαφέρονται ακόμα για την καλή μουσική. Το βινύλιο θα περιλαμβάνει επίσης ένα link για το download μιας Digital Version του άλμπουμ, και η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει η κανονική και η Special Edition του δίσκου.

Την έκδοση του βινυλίου μπορεί να παραγγείλει κανείς μέσω του παρακάτω link: http://www.peaceville.com/darkthrone/. Το πακέτο και τα περιεχόμενα της Special Edition θα ανακοινωθούν σύντομα και θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από το mini-site του "Circle The Wagons", το οποίο θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ολλανδικό FaceCulture, o Nocturno Culto των Darkthrone είπε για το νέο cd: «Πιστεύω ότι το βασικό σημείο εστίασης τώρα είναι περισσότερο το heavy metal και το rock and roll, και είναι το στυλ που προτιμώ να παίζω στην κιθάρα».



Ο δίσκος ηχογραφήθηκε από τους Darkthrone στα Necrohell II Studios. Το artwork επιμελήθηκε για άλλη μια φορά ο Dennis Dread, διακεκριμένος για το ταλέντο του από προηγούμενα albums των Darkthrone, όπως τα "F.O.A.D." και "Dark Thrones And Black Flags".

Το tracklist του "Circle The Wagons" θα είναι το εξής:

1.    Those Treasures Will Never Befall You
2.    Running For The Borders
3.    I Am The Grave Of The 80s
4.    Stylized Corpse
5.    Circle The Wagons
6.    Black Mountain Totem
7.    I Am The Working Class
8.    Eyes Burst At Dawn
9.    Bränn  Inte Slottet
  • SHARE
  • TWEET