«Πλάκα κάνουμε, μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά»

Οι Mastodon απαντούν στις κατηγορίες για «σεξισμό» στο video του "The Motherload"

01/10/2014 @ 17:46
Ο ντράμερ της μπάντας από την Ατλάντα των ΗΠΑ, Brann Dailor θέλησε να δώσει μερικές απαντήσεις σε όσους τους κατηγόρησαν για «σεξισμό» μετά την προβολή του video.

«Το τελευταίο που θέλουμε να ακουστούμε είναι να φανεί πως αμυνόμαστε για κάτι που κάναμε. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι απλά ένα video, φτιάχτηκε σαν μια πλάκα και δεν είχε σκοπό να προκαλέσει σύγχυση. Δεν έγινε για να το πάρει κανείς στα σοβαρά» ήταν τα λόγια του Dailor, ο οποίος κάνει και τα φωνητικά στο εν λόγω κομμάτι.

Οσο για τον σεξισμό, ο ίδιος λέει πως δεν μπορεί να τον δει στο video. «ΟΚ, υπάρχουν ημίγυμνες γυναίκες που κουνούν τους πισινούς τους. Μερικούς τους προσβάλλει, εμένα πάλι μου φάνηκε φοβερό. Τα κορίτσια είναι ταλαντούχα. Ψάχναμε για κάτι που κανείς δεν είχε ξανακάνει σε video, κάτι περίεργο, που θα λες, αυτό δεν έχει καμία δουλειά εδώ. Σαν μια παρωδία στα heavy metal videos των 90s, ή στα hip hop αλλά μη φανταστείς ότι το πολυσκεφτήκαμε. Ισως ξέραμε πως κάποιοι θα ήταν αρνητικοί, αλλά στο κάτω κάτω, τέτοια μπάντα είμαστε…»

Εάν δεν το έχετε δει ακόμα, κάντε το από εδώ
  • SHARE
  • TWEET