Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για τον νέο δίσκο των Black Label Society

Ο Zakk Wylde συμμετείχε στη συναυλία προς τιμήν του Geezer Butler

14/11/2013 @ 10:41
Για τον επερχόμενο δίσκο των Black Label Society μίλησε ο Zakk Wylde στο περιθώριο της συναυλίας προς τιμήν του Geezer Butler το περασμένο Σάββατο.

Σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε, ο Wylde αποκάλυψε ότι ο νέος δίσκος των Black Label Society θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο του δίσκου, δήλωσε, αστειευόμενος προφανώς, ότι θα είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο των εννέα προηγούμενων δίσκων του συγκροτήματος, με την εξαίρεση των τίτλων των τραγουδιών.

Ο Zakk Wylde συμμετείχε στη συναυλία προς τιμήν του Geezer Butler παίζοντας ζωντανά μαζί με άλλους πολύ γνωστούς μουσικούς της hard rock και heavy metal σκηνής τραγούδια των Black Sabbath όπως τα "The Wizard", "War Pigs", "Fairies Wear Boots" και "N.I.B.".

Οι Black Label Society κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους studio άλμπουμ "Order Of The Black" το 2010, ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το διαφορετικό και πιο ακουστικό live άλμπουμ / DVD "Unblackened".
  • SHARE
  • TWEET