Πικρόχολα σχόλια του Buzz Osborne των Melvins για τον Kurt Cobain

Και οι Smashing Pumpkins στο στόχαστρο του Osborne

20/11/2013 @ 19:16
Θα περίμενε κανείς πως η γνωστή αγάπη και ο θαυμασμός που έτρεφε ο Kurt Cobain για τους Melvins θα εκφράζονταν και από την αντίθετη πλευρά.

Απ' ότι φαίνεται η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς σε συνέντευξη που έδωσε ο frontman των Melvins, Buzz Osborne, στο Consequence Of Sound καταφέρθηκε με πολύ πικρόχολα σχόλια εναντίον του Cobain.

O Osborne αναφέρθηκε σε ερωτήσεις που του γίνονται για το αν ζήλεψε ποτέ που ο Cobain έγινε πλούσιος και διάσημος, λέγοντας πως σ' αυτές απαντάει ως εξής: «Ο Cobain είναι πεθαμένος! Με δουλεύετε; Για ποιό πράγμα μιλάτε; Πιστεύετε πως θα ήθελα να αλλάξω θέση με έναν πεθαμένο; Ναι, θα προτιμούσα να είμαι ένας διάσημος πλούσιος, αλλά πεθαμένος... (ειρωνικά).

Η κουβέντα όμως του Osborne που προκάλεσε ήταν η επόμενη: «Εγώ κερδίζω, δεν κερδίζει αυτός. Χάνει. Είναι ένας μεγάλος loser. Παράτησε και ένα μωρό στο έλεος αυτής της γυναίκας (Courtney Love). Δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη η κατάσταση.

Και μιας και ο Osborne είχε πάρει φόρα απ' ότι φαίνεται, δεν παρέλειψε να ειρωνευθεί και τους Smashing Pumpkins για το γεγονός ότι το μπάσο πρέπει να το αναλαμβάνει κάθε φορά γυναίκα, ακόμα και αν υπάρχουν διαθέσιμοι άντρες μπασίστες με μεγαλύτερες ικανότητες.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Rocking.gr στη δισκογραφία των Melvins.
  • SHARE
  • TWEET