Phil Collins: «Οι Genesis δεν υπάρχουν πλέον»

17/09/2010 @ 10:06
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για την προώθηση της νέας του δουλειάς, "Going Back", ο Phil Collins ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το μέλλον των Genesis.

Προς απογοήτευση των οπαδών του ιστορικού συγκροτήματος, φαίνεται από τα λεγόμενα του Phil πως η περιοδεία του 2007 ήταν μάλλον και η τελευταία τους.

«Πιστεύω πως οι Genesis δεν υπάρχουν πλέον. Δε με βλέπω να δίνω άλλα shows με τους Genesis. Δεν είναι ότι δε θέλω ή δε θα μου άρεσε. Όμως δε χωράει στην υπόλοιπη ζωή μου και θα έπρεπε να παραμελήσω άλλα πράγματα για να το κάνω. Ένα από αυτά τα πράγματα τα οποία θα ήθελα να κάνω, είναι και το να... μην κάνω τίποτα.  Πέραν αυτών, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να παίξω drums (σ.σ.: Λόγω εγχείρησης). Δε θέλω να ακουστώ σαν κακομαθημένο παιδί, λες και δε θέλω να παίξω με τα παιχνίδια μου πλέον. Απλώς έκανα αυτό το πράγμα σε όλη μου τη ζωή και τώρα θέλω να χαρώ την άλλη πλευρά της».

Σύμφωνα με το billboard, ο Phil Collins είναι μαζί με τον Paul McCartney και τον Michael Jackson οι μόνοι καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους, τόσο στην προσωπική καριέρα τους, όσο και με τα συγκροτήματά τους.
  • SHARE
  • TWEET