Phil Anselmo: «Ο Vinnie Paul με φοβάται»

05/09/2011 @ 10:21
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Phil Anselmo αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πρώην συμπαίκτη του και αδερφό του Dimebag Darell, Vinnie Paul.

«Η κλειστή πόρτα που κρατάει απέναντι μου ο Vinnie Paul είναι κάτι που θα πρέπει να κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Εγώ ξέρω πως η δική μου πόρτα είναι ανοιχτή και πάντα ήταν ανοιχτή. Ο Vinnie Paul δεν έχει καμία επιρροή στη ζωή μου. Θα του πω «καλή δουλειά, Vince, με πλήγωσες. Και συνεχίζεις να με πληγώνεις. Εξαιρετική δουλειά! Και που σε βγάζει;», αυτή θα ήταν η ερώτησή μου. Η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή και θα το αφήσω εδώ καθώς όλοι ξέρουν τα υπόλοιπα. Είναι απλά τα πράγματα. Δε θέλει... Υπάρχει ένας φόβος μέσα του για μένα. Αυτός ο «μ****ας» είναι τρομοκρατημένος με εμένα. Αλλά κάπου μέσα σε αυτό τον τρόμο, κάπου μέσα στον αποδιοπομπαίο τράγου που εφηύρε το μίσος του, υπάρχει αγάπη μεγαλύτερη από όλες αυτές τις βλακείες και για αυτό κάνει αυτά που κάνει. Αυτό είναι».

Ο Anselmo δεν έκρυψε πως ονειρεύεται ο Darell να ήταν ζωντανός και να γινόταν να ξαναζήσει τις μέρες των Pantera, καθώς για αυτόν δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ζούσε ο θρυλικός κιθαρίστας η μπάντα θα συνέχιζε μαζί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Vinnie Paul κατηγορεί τον Phil Anselmo ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του αδερφού του εκείνο το τραγικό βράδυ, καθώς οι σχέσεις τους εκείνη την περίοδο ήταν τεταμένες και ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ τους μεγάλος.
  • SHARE
  • TWEET