Paul Stanley (Kiss): «Ο Ace Frehley και ο Peter Criss είναι αντισημίτες»

Διατηρείται η διαμάχη μεταξύ των δύο αντίπαλων στρατοπέδων των Kiss εν όψει Hall Of Fame

07/04/2014 @ 10:16
Η κόντρα μεταξύ των ιδρυτικών μελών των Kiss που βρίσκονται στην μπάντα και των ιδρυτικών μελών των Kiss που έχουν αποχωρήσει καλά κρατεί...

Στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του, ο κιθαρίστας / τραγουδιστής των Kiss, Paul Stanley, κατηγόρησε τα πρώην μέλη της μπάντας, Ace Frehley (κιθάρα) και Peter Criss (drums), ότι τους κακοφαίνονταν που εκείνος και ο Gene Simmons είχαν τα ηνία της δημιουργικής διαδικασίας. Ο Stanley εξήγησε ότι ο λόγος που συνέβαινε αυτό ήταν ότι η μουσική συνεισφορά του Frehley και του Criss δεν ήταν αρκετά μεγάλη.

«Ο Ace και ειδικά ο Peter αισθάνονταν ανήμποροι και ανίκανοι μπροστά στην ακούραστη προσήλωση, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες εμού και του Gene», γράφει ο Stanley. «Ως εκ τούτου, οι δυο τους προσπάθησαν να σαμποτάρουν το συγκρότημα, γιατί πίστευαν ότι το διαχειριζόμασταν άδικα εμείς οι φιλάργυροι Εβραίοι.»

Ο Stanley ρωτήθηκε από την New York Post αν πιστεύει ότι ο Frehley και ο Criss είναι αντισημίτες: «Ναι, το πιστεύω. Βασίζω αυτήν την άποψή μου σε πολλά χρόνια παρατήρησης της κοινωνικής τους συμπεριφοράς. Δεν το λέω τυχαία.»

Ο Frehley και ο Criss δεν απάντησαν στα παραπάνω σχόλια.

Υπενθυμίζουμε ότι και τα τέσσερα μέλη του αυθεντικού line-up των Kiss θα βρεθούν στον ίδιο χώρο για την τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame.
  • SHARE
  • TWEET