Παραλίγο να χάσει το χέρι του ο John Baizley των Baroness

12/10/2012 @ 11:11
Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο του ακρωτηριασμού βρέθηκε ο κιθαρίστας των Baroness, John Baizley.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα του συγκροτήματος, εξαιτίας του οποίου όλα τα μέλη και ο οδηγός βρέθηκαν στο νοσοκομείο, ο μουσικός αποκάλυψε τις πιο δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν τον τραυματισμό του.

Ο Baizley -που βρίσκεται ακόμη σε αναπηρικό καροτσάκι- αφηγήθηκε το «τρομακτικό σιωπηλό αντίο» που μοιράστηκε με τον οδηγό, όταν συνειδητοποίησαν πως η σύγκρουση του λεωφορείου ήταν αναπόφευκτη.

Επιπλέον αποκάλυψε πως η εγχείρηση στο χέρι του, που είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει τρεις ώρες, τελικά κατέληξε να διαρκέσει σχεδόν τρεις φορές περισσότερο, καθώς οι γιατροί πάλευαν να επανατοποθετήσουν τα θραύσματα του κόκκαλου.

«Οι χειρουργοί μου έκαναν εκπληκτική δουλειά, μπορώ να πω πως μέχρι και οι ίδιοι χάρηκαν με αυτό που κατάφεραν. Μία ημέρα πριν την εγχείρηση μιλούσαν για ακρωτηριασμό ή για παντελή απώλεια αίσθησης του χεριού μου, θα μου ήταν άχρηστο.»

«Ουσιαστικά το πάνω κόκκαλο είχε γίνει σκόνη. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιά θραύσματα πήγαιναν πού, όλα είχαν φύγει από τη θέση τους. Ένα χειρουργείο που υποτίθεται ότι θα κρατούσε τρεις ώρες, κατέληξε να πάρει οχτώ.»

«Όταν ξύπνησα με ρώτησαν αν μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου, και όταν τα κατάφερα ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Δεν τους εξέπληξε πάντως η απώλεια αίσθησης σε ένα μεγάλο μέρος του μπράτσου μου. Εκεί δεν αισθάνομαι τίποτα, ούτε θα αισθανθώ ποτέ ξανά στο μέλλον. Έχω ένα συνεχή δυνατό πόνο, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστώ, αλλά σε σύγκριση με την απώλεια του χεριού μου, ή το να είχα ένα άχρηστο χέρι, τον προτιμώ.»
  • SHARE
  • TWEET