Παραιτείται ο drummer των The Sword

20/10/2010 @ 09:05
Στον απόηχο της ακύρωσης της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι The Sword ακυρώνουν και τις υπόλοιπες συναυλίες τους στις Η.Π.Α., λόγω της αποχώρησης από τη μπάντα του drummer τους, Trivett Wingo.

Η αποχώρησή του έγινε σε φιλικό κλίμα, με τον Wingo και τη μπάντα να ανταλλάζουν ευχές για τα μελλοντικά τους σχέδια. Οι The Sword ήδη βρίσκονται σε διαδικασία επαναπρογραμματισμού των συναυλιών που ακυρώθηκαν.

Ο Trivett εξηγεί: «Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τους The Sword. Μετά από σχεδόν επτά χρόνια και μερικές καταπληκτικές εμπειρίες, έφτασα σ' ένα σημείο όπου δε νιώθω σωματικά και συναισθηματικά ικανός για να συνεχίσω ως μέλος της μπάντας. Αν μπορούσα να προχωρήσω παρακάτω θα το έκανα, καθώς λατρεύω τη μουσική και ο JD, ο Bryan και ο Kyle είναι άνθρωποι για τους οποίους τρέφω βαθύ σεβασμό, όμως δε μπορώ να συνεχίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους ανθρώπους που έκαναν αυτή την εμπειρία εφικτή: τους οπαδούς, τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί και όλα τα συγκροτήματα και τους μουσικούς που με ενέπνευσαν όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για την απογοήτευση που ίσως να προκάλεσα στους φίλους και στη μπάντα».
  • SHARE
  • TWEET