«Όπου θες, όποτε θες. Θα σε θάψω αγόρι μου!»

Ο Dee Snider απαντά στην επίθεση που δέχτηκε από τον Paul Stanley των Kiss και ένας νέος πόλεμος ξεσπά...

10/09/2015 @ 15:58
Πριν λίγες μέρες ο Dee Snider δήλωσε πως ήταν λάθος η κίνηση του Paul Stanley των KISS να παρουσιάζουν τους νέους Tommy Thayer και Eric Singer με τις περσόνες των Peter Criss και Ace Frehley επί σκηνής.

«Είναι έλλειψη σεβασμού. Ο Thayer κοπιάρει κάθε κίνηση του Ace», είπε ο Dee, για να ακολουθήσει η σκληρή απάντηση του μπασίστα των Kiss: «Ο Dee πάντα ήταν ένας επίδοξος μουσικός. Ένας wannabe. Ηθελε απελπισμένα προσοχή και να τον πάρουν σοβαρά, κάτι που δεν συνέβη γιατί απλά είναι άσχετος και η μπάντα του γεμάτη ανόητους».

Νωρίς σήμερα, ο Dee απάντησε μέσω facebook με μια ανοιχτή επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων, προκαλεί τον Paul σε μια rock μονομαχία, χωρίς μέικαπ! «Οld school κατάσταση. Χωρίς πυροτεχνήματα, χωρίς κοστούμια. Να ροκάρουμε. Με λες επίδοξο μουσικό και άσχετο; Θα σε θάψω αγόρι μου!»

Όσο για τον χαρακτηρισμό «ανόητους» για τους Twisted Sister, o Dee θεωρεί πως χρειάζεται να είσαι τέτοιος για να το αναγνωρίσεις. «Σέβομαι τους Kiss, αλλά η τακτική του Paul είναι παλιά. Δεν απαντά στα όσα υποστήριξα, απλά στρέφει αλλού την προσοχή, αλλάζει το θέμα. Για κάποιο λόγο, νιώθει πως απειλείται...».
  • SHARE
  • TWEET