Όλες οι πληροφορίες για την τρίτη έκδοση του Metal From Hellas Festival

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Κύτταρο

05/11/2015 @ 11:30
Metal From Hellas Festival vol. III
Στο Κύτταρο Live Club (Ηπείρου 48, Αθήνα)
Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015
Έναρξη: 18:00

Εισιτήρια:
1 ευρώ (στο διάστημα 18:30-19:00)
3 ευρώ (μετά τις 19:00)

Συμμετέχουν οι:
Verdict Denied (techno-thrash)
Madleaf (alternative / grunge rock)
Rapture (death / thrash metal)
Angelo Perlepes' Mystery (neo classical heavy metal)
Null'O'Zero (heavy metal)
Sensorium Abyss (deathcore / death metal)
The Mound (heavy / doom rock)
Womb Of Maggots (brutal death metal)

Με οκτώ μουσικά σχήματα που το καθένα με τον τρόπο του αφήνει στην παρούσα περίοδο το δικό του στίγμα στην διαρκώς αναπτυσσόμενη και ανερχόμενη εγχώρια σκηνή του σκληρού ήχου, αλλά και με εισιτηριακή πολιτική άκρως φιλική προς το γενικότερο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης στον ελλαδικό χώρο, το Metal From Hellas Festival, στην τρίτη αυτή συνέχεια του, έρχεται να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στο metal κοινό της πρωτεύουσας αλλά και να καταδείξει μια διάθεση υποστήριξης του εγχώριου metal ήχου, που -τηρουμένων των αναλογιών- θα μπορούσαμε να πούμε πως τα τελευταία χρόνια τείνει να αποτελέσει μνημείο πολιτισμού.

Η πιο εναλλακτική πλευρά του σκληρού ήχου (Madleaf), έρχεται να συναντήσει παραδοσιακές metal φόρμες (Angelo Perlepes' Mystery, Null'O'Zero) και αργόσυρτα doom ηχοτόπια (The Mound) ενώ όλα μαζί θα γεφυρωθούν με τον ακραίο ήχο, είτε στην thrash (Verdict Denied, Rapture), είτε στην death metal (Womb Of Maggots, Sensorium Abyss) μορφή του.

Σε μία προσπάθεια να μας βοηθήσει να θυμηθούμε κάτι που συχνά-πυκνά «ξεχνάμε», το Metal from Hellas εφαρμόζει μια κυμαινόμενη πολιτική στην κοστολόγηση των εισιτηρίων εισόδου, άμεσα εξαρτόμενη από την ώρα προσέλευσης. Ως εκ τούτου, τα εισιτήρια θα κοστίζουν μόλις 1 ευρώ (!) στο διάστημα από τις 18:00 (που αποτελεί την ώρα έναρξης) μέχρι τις 19:30, ενώ από τις 19:30 και μετά θα κοστίζουν 3 ευρώ, κόστος πάλι συμβολικό. Η σειρά εμφάνισης των σχημάτων έχει επιλεγεί τυχαία και ΔΕΝ θα ανακοινωθεί.

Το μήνυμα του festival είναι απλό: Ελάτε από νωρίς, φέρτε τους φίλους σας και απολαύστε ποιοτική σκληρή μουσική, σε ένα από τα καλύτερα venues του λεκανοπεδίου (Κύτταρο Live Club), με μπάντες και διοργάνωση που σέβονται τον εαυτό τους αλλά και το κοινό.

Η ελληνική σκηνή αξίζει τα καλύτερα και έχει αρχίσει να τα διεκδικεί, εσύ θα λείπεις;

Facebook event page

Links:
Verdict Denied
Verdict Denied @ Facebook
Madleaf
Rapture
Angelo Perlepes' Mystery
Null'O'Zero
Null'O'Zero @ Facebook
Sensorium Abyss
The Mound
Womb Of Maggots
Κύτταρο Live Club
Κύτταρο Live Club @ Facebook
Metal from Hellas Festival

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET