Οι Year Long Disaster, το πρώτο βραβείο και η γνώμη του «θείου» Lemmy

08/01/2008 @ 03:51
«...And the winner is... Year Long Disaster» αναφώνησαν οι υπεύθυνοι του Yahoo! Music, στα πλαίσια του μουσικού διαγωνισμού που διοργάνωσαν, με τίτλο «Who's Next?: Users' Choice Contest», όπου στους επισκέπτες της ιστοσελίδας ζητήθηκε να ψηφίσουν τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη για το 2007. Μεταξύ άλλων συνάντησαν και το πολυτάλαντο τρίο (Daniel Davies, Richard Mullins, Brad Hargreaves) το οποίο και ανέδειξαν από την πρώτη στιγμή, χαρίζοντας του την πλειοψηφία και μαζί το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού.

Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στα studios του Yahoo!, στο Λος Άντζελες, όπου προσκλήθηκε η μπάντα και χάρισε στους παρευρισκομένους μια mini live εμφάνιση, παίζοντας δυο από τα τραγούδια του ντεμπούτο άλμπουμ, "Year Long Disaster" της Volcom, που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη.



Σημειώστε επίσης πως ήδη το μουσικό περιοδικό Rolling Stone εποφθαλμιά τους εν λόγω κυρίους, χρήζοντάς τους ταυτόχρονα ως ένα από τα καλύτερα νεοεμφανιζόμενα γκρουπ για το έτος που έφυγε και έναν από τους 10 καλύτερους καλλιτέχνες που θα αναδειχθούν μέσα στο 2008, ενώ αντίστοιχα το επίσης μουσικό Rock Sound βροντοφωνάζει πως το 2008 τους ανήκει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «big old rock riffs are the backbone for this bad- boy trio».

Κερασάκι στην τούρτα, η δήλωση του θρυλικού Lemmy Kilmister (Motorhead), ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τους τρεις νεαρούς απάντησε πως οι Year Long Disaster παίζουν rock 'n' roll όπως ακριβώς θα έπρεπε να παίζεται. Κάτι παραπάνω θα ξέρει, έτσι δεν είναι;

Αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι Year Long Disaster μετά από όλα αυτά, εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει...
  • SHARE
  • TWEET