Οι Ne Obliviscaris υπογράφουν στη Season Of Mist

13/02/2013 @ 11:01
Η δισκογραφική εταιρία Season Of Mist ανακοίνωσε την συνεργασία της με τους Αυστραλούς progressive extreme metallers Ne Obliviscaris.

Το συγκρότημα έχει κάνει αίσθηση με τον ξεχωριστό ήχο του, που συνδυάζει τη metal με στοιχεία από jazz και flamenco.

Οι Ne Obliviscaris έκαναν μία επίσημη δήλωση σχετικά με τη νέα δισκογραφική τους στέγη: «Για εμάς, ως συγκρότημα, το να υπογράφουμε με τη Season Of Mist, μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες metal εταιρίες στον κόσμο, μία εταιρία που συνεργάζεται με μερικές από τις αγαπημένες μας μπάντες και τις μεγαλύτερες επιρροές μας, είναι κάπως σουρεαλιστικό. Δουλέψαμε χρόνια για να δημιουργήσουμε το πρώτο μας άλμπουμ, "Portal Of I". Η υποδοχή του είναι τόσο συγκινητικά θετική, και τώρα συνεργαζόμαστε με μία δισκογραφική που όχι απλά αγαπάει τη μουσική μας, αλλά πιστεύει πως μπορούμε να φτάσουμε μακριά στην παγκόσμια metal σκηνή.»

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία σύνθεσης του νέου μας άλμπουμ και σκοπεύουμε να ηχογραφήσουμε στα τέλη του 2013. Ανυπομονούμε να το κυκλοφορήσουμε και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στη συνεργασία μας με την Season Of Mist.»

Το "Portal Of I" γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα βρέθηκε στη λίστα του Rocking.gr με τις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2012, συγκεκριμένα στη θέση 17.
  • SHARE
  • TWEET