Oι KISS με συμφωνική ορχήστρα!

15/12/2002 @ 06:58
Οι θρυλικοί KISS θα δώσουν μια συναυλία στην Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 28 Φεβρουαρίου με τη συνοδεία της τοπικής συμφωνικής ορχήστρας για να γιορτάσουν τα τριακοστά γενέθλιά τους. Το show θα χωριστεί σε τρία μέρη,το πρώτο θα είναι μια κανονική συναυλία, το δεύτερο μέρος θα είναι unplugged και στο τρίτο θα συμμετέχει και η ορχήστρα, όπου θα παρουσιαστούν τα πιο κλασικά τραγούδια τους με ένα μοναδικό αναμφισβήτητα τρόπο.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι η σύνθεση της μπάντας, γιατί αν και ανακοινώθηκε οτι ο Ace Frehley και ο Peter Criss θα συμμετέχουν κανονικά, ο πρώτος φαίνεται πως διαχωρίζει τον εαυτό του απο την μπάντα. Σύμφωνα με μια δημοσίευση του έγκυρου kissasylum φαίνεται πως δεν θέλει να παίξει στην Αυστραλία. Ο Ace δεν είναι μέλος των KISS, το συμβόλαιο του έληξε με το Farewell Tour γράφει ο Mark Bunton, και θυμώνει που το συγκρότημα συμπεριλαμβάνει το όνομά του στη σύνθεσή του και κανονίζει events χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Το ερώτημα,λοιπόν είναι αν θα συμμετάσχει και ο Ace στο μεγάλο show ή όχι. Προσωπική εκτίμηση είναι πως τελικά ο "Space Ace" θα δώσει το παρόν στη Μελβούρνη. Το όλο θέμα γίνεται μάλλον για να του προτείνουν καινούριο συμβόλαιο και εισπράξει κάποια χρήματα παραπάνω ο κύριος Frehley,και όχι επειδή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

  • SHARE
  • TWEET