Οι Evergrey στις 14 Ιανουαρίου στη Λάρισα

30/12/2006 @ 08:20
Η Warcry Entertainment Group παρουσιάζει: Evergrey live, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007, B Live Music House, Λάρισα. Το νέο έτος ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο καθώς ένα από τα σημαντικότερα σχήματα του power metal θα επισκεφθεί τη χώρα μας για μία εμφάνιση που θα αφήσει ιστορία. Το πενταμελές συγκρότημα από τη Σουηδία βρίσκεται στα τέλη της περιοδείας του για την προώθηση της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς "Monday Μorning Apocalypse", την οποία θα παρουσιάσει ζωντανά στο κοινό της Λάρισας.

Οι Εvergrey, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας, εισέπραξαν διθυραμβικές κριτικές για το νέο τους πόνημα από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο και συγκαταλέγονται στην ελίτ του ευρωπαϊκού metal. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάρισα αποτελεί το μοναδικό σταθμό του συγκροτήματος στην Ελλάδα και αναμένεται να συρρεύσουν οπαδοί από όλη τη χώρα.



Μαζί τους θα εμφανιστεί ακόμα ένα Σκανδιναβικό συγκρότημα, οι Νορβηγοί Stonegard. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Λαρισαίοι In No Sense οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό.

Ώρα έναρξης 20:30.
Τιμή εισιτηρίου: 23 Ευρώ
Προπώληση: Δισκόπολις Νιρβάνα

Πληροφορίες www.warcry.gr

B Live: Ήρας και Φιλίππου
  • SHARE
  • TWEET