Οι Cradle Of Filth με τους Nightfall τον Απρίλιο στην Αθήνα

01/02/2011 @ 13:41
Εκεί που ο Βικτοριανός τρόμος συναντά το ακραίο metal, εκεί που η gothic αισθητική αγγίζει τα όρια της, εκεί που ο σαρκασμός θριαμβεύει και το θεατρικό στοιχείο αναδεικνύει το σκοτάδι της ανθρώπινης φύσης, εκεί υπάρχουν μόνο οι Cradle Of Filth, το πιο επιτυχημένο black metal συγκρότημα όλων των εποχών.

Από το 1991 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, οι Cradle Of Filth έχουν παρουσιάσει μία αξιοθαύμαστη πορεία, που κατάφερε να συνδυάσει με ιδανικό τρόπο την ακραία μουσική, την ακραία εικόνα και την ακραία προκλητικότητα. Υπό την ηγετική μορφή του frontman τους, Dani Filth, οι Άγγλοι έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό ηχητικό κράμα που συμπλέκει το ακραίο metal με συμφωνικά στοιχεία, δημιουργώντας μία ζοφερή ατμόσφαιρα που δε μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Στη μέχρι τώρα πορεία τους έχουν κυκλοφορήσει 9 studio δίσκους και  σήμερα δικαίως θεωρούνται ως ένα από  το πιο σημαντικά metal συγκροτήματα της τελευταία εικοσαετίας.

Στις 8 Απριλίου, στο Fuzz Club, οι Cradle Of Filth θα εμφανιστούν, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από της ελληνικές σκηνές, για ένα μοναδικό show, όπου και θα παρουσιάσουν με τον μοναδικό τους τρόπο υλικό από ολόκληρη την καριέρα τους. Ποιός τολμά, άραγε, να τους αγνοήσει;

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Nightfall, ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά σχήματα όλων τον εποχών, οι οποίοι πρόσφατα, μετά από ένα 5ετές διάλειμμα, επανήλθαν στην ενεργό δράση με ένα δίσκο που έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη δουλειά τους μέχρι σήμερα. Το συγκρότημα θα λύσει τη συναυλιακή του σιωπή με μία μοναδική εμφάνιση, για την οποία o frontman του, Ευθύμης Καραδήμας, λέει:

«Έχουμε καιρό να εμφανιστούμε στη σκηνή. Είναι μια καλή ευκαιρία. Θα παίξουμε το "Astron Black & Τhe Thirty Tyrants" από την αρχή ως το τέλος. Μόνο αυτό. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που είμαστε πάλι εδώ. Χαίρομαι που οι διοργανωτές το δέχθηκαν έτσι. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε το νέο άλμπουμ χωρίς αναφορές στο παρελθόν και δε θα ήταν δυνατό αυτό αν εμφανιζόμασταν κάπου μόνοι μας. The Tyrants are back along with their Ambassador!»Η προπώληση ξεκινά την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Σε όλα τα Public, σε όλα τα Metropolis και στο Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
Θεσσαλονίκη: Musicland (Μητροπόλεως 102)
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

Ώρα έναρξης: 20.30
Γενική είσοδος: 32 ευρώ

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET