Οι Blue Cheer αυτή την Κυριακή στο Κύτταρο. Γνωρίστε τους από κοντά!

18/04/2008 @ 10:14
Όπως σας είχαμε γράψει και πριν από λίγες μέρες, την Κυριακή, 20 Απριλίου, στο Κύτταρο club, έρχεται ένα ιστορικό συγκρότημα, το οποίο κατά πολλούς οριοθέτησε το «νέο» σκληρό ήχο και αποτέλεσε σημαντικό λίθο στη γέννηση του heavy metal, του stoner rock και του grunge. Μετά τις προσκλήσεις που προσφέραμε στους αναγνώστες μας για τη συναυλία των Blue Cheer, σας δίνουμε τώρα την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα μέλη του συγκροτήματος, λίγο μετά την εμφάνιση τους το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα.

Για να μπείτε στην κλήρωση ώστε να συναντήσετε από κοντά τους Blue Cheer, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr με τίτλο "Meet Blue Cheer" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Προσοχή: Ο παραπάνω διαγωνισμός σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το group από κοντά, εφόσον σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τη συναυλία, και δε σας δίνει το δικαίωμα για δωρεάν είσοδο σε αυτήν.

Μπορείτε να μας στέλνετε τα e-mails σας μέχρι και αύριο, Σάββατο, στις 18:00. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς το Σάββατο ή την Κυριακή το πρωί.

- Περισσότερα για τη συναυλία: www.rocking.gr/article4285.php
- Συνέντευξη του Dickie Peterson στο Rocking.gr: www.rocking.gr/article4498.php
  • SHARE
  • TWEET