Οι θεωρίες συνωμοσίας του τραγουδιστή των High on Fire

Ο Matt Pike εννοεί όσα λέει στα τραγούδια του

11/06/2015 @ 10:13
Ο νέος δίσκος των High on Fire κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου και ονομάζεται "Luminiferous".

«Θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να αφήσουμε έκθετη την ελίτ και την επιρροή της σε κυβερνήσεις, θρησκείες, media, την οικονομική καταστροφή και την σχέση της με εξωγήινες επαφές για τον έλεγχο του πλανήτη» μας λέει ο τραγουδιστής και κιθαρίστας, των metallers από την Καλιφόρνια, Matt Pike. Διαβάστε την κριτική του Μανώλη Κληρονόμου από εδώ.

Ο Matt Pike σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, κάνει λόγο για θεωρίες συνωμοσίας. Άλλοτε, λέγοντας ότι πολλές φορές λέει απίστευτα πράγματα, και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα. «Ξυπνήστε, μας εξαπατούν σε καθημερινή βάση. Η 11/9 υπήρξε απλά για να καταπατηθεί το Σύνταγμα. Ο στρατός και ειδικότερα το ΝΑΤΟ, θα μας εξουσιάζουν».

Ο Pike μιλάει με σιγουριά για την ύπαρξη εξωγήινων. «Ζουν ανάμεσά μας από τα αρχαία χρόνια. Είναι όλα καταγεγραμμένα. Δες το Έπος του Γιλγαμές (από την περιοχή της Βαβυλωνίας που αποτελεί το αρχαιότερο γνωστό λογοτεχνικό έργο), τις Πυραμίδες. Υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι και σημαντικοί άνθρωποι που έχουν απαχθεί από εξωγήινους, δεν γίνεται να μην πιστέψεις»

Καταλήγοντας, ο Pike αποκαλύπτει πως δεν φοράει μπλούζα για «έτσι σε βρίσκουν και σε εντοπίζουν οπουδήποτε»!
  • SHARE
  • TWEET