Οι μουσικοί θα πληρώνουν πια για να παίξουν στο Super Bowl

Το NFL δεν δίστασε να ζητήσει χρηματική συνεισφορά από καλλιτέχνες όπως η Rihanna και οι Coldplay

21/08/2014 @ 10:10
Το Super Bowl του NFL είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς στα αμερικάνικα δρώμενα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών...

Ως εκ τούτου, τα κέρδη των καλλιτεχνών που εμφανίζονται κατά το διάλειμμα, όσο διάσημοι κι αν είναι, είναι περισσότερα από τα κέρδη της λίγκας του NFL. Για παράδειγμα, η φετινή εμφάνιση του Bruno Mars και των Red Hot Chili Peppers στο ημίχρονο του Super Bowl προσέλκυσε 112,2 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Μέχρι σήμερα το NFL δεν έδινε κάποια αμοιβή στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, πέραν του ότι τους πλήρωνε τα μεταφορικά και τα έξοδα διαμονής και παραγωγής της εμφάνισής τους. Ωστόσο, το The Journal αποκαλύπτει ότι το NFL ζήτησε μια χρηματική συνεισφορά από καλλιτέχνες όπως οι Katy Perry, Rihanna και Coldplay, ούτως ώστε να εμφανιστούν στο Super Bowl.

Οι ίδιοι οι καλλιτέχνες δεν παραξενεύτηκαν από την πρόταση του NFL. Πρόκειται για κάτι λογικό, αφού όσα στάδια και να γεμίζει κανείς, τα έσοδά του σχεδόν διπλασιάζονται στην περιοδεία που θα βγει αμέσως μετά την εμφάνισή του σε ένα Super Bowl.
  • SHARE
  • TWEET