Οι Watain προκαλούν σάλο στη Νέα Υόρκη ψεκάζοντας κόσμο με αίμα γουρουνιού

Αρκετά μέλη του κοινού αποχώρησαν

19/06/2014 @ 19:20
Όπως αναφέρει το TMZ.com, η κυριακάτικη συναυλία των γνωστών black metallers Watain στην Νέα Υόρκη προκάλεσε αναστάτωση με αρκετά μέλη του κοινού να αποχωρούν. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, μιλάει για άτομα να κάνουν εμετό ή να βάζουν τα κλάματα...

Ο λόγος που προκλήθηκε αυτή η αναστάτωση ήταν ότι οι Watain έλουσαν το κοινό με αληθινό αίμα γουρουνιού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του TMZ.com και να δείτε φωτογραφίες από τους αιματοβαμμένους οπαδούς εδώ.

Ωστόσο, παρά τα παρατράγουδα η αστυνομία αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανένα παράπονο.

Οι Watain επισκέφτηκαν και τη χώρα μας τον περασμένη Απρίλιο με τον Αντώνη Κονδύλη να βρίσκεται εκεί και να μιλάει για «μια εμφάνιση με πολλούς συμβολισμούς και παραστάσεις, που προσδίδει μια άλλη πτυχή στο black metal».

Το black metal και οι τακτικές του ανέκαθεν προκαλούσαν, δικαιολογημένα ή χωρίς σοβαρό λόγο, αντιδράσεις. Ωστόσο, παρά τις ιδιαιτερότητές του, είναι σίγουρη η καλλιτεχνική του αξία. Το Rocking.gr ετοιμάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο black metal, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι για τα ενδότερα αυτού του ιδιόρρυθμου και συναρπαστικού χώρου.
  • SHARE
  • TWEET