Νέα τραγούδια από Jack White, Watain, Hällas και Jeff Scott Soto

Όγδοος προσωπικός δίσκος για τον σπουδαίο Αμερικανό ερμηνευτή

03/03/2022 @ 21:45

Έναν πλέον μήνα πριν την κυκλοφορία του πρώτου από τα δύο φετινά άλμπουμ του, ο Jack White δίνει στην δημοσιότητα δύο ακόμη καινούρια τραγούδια.

Πρόκειται για το "Hi-De-Ho" με την συμμετοχή του rapper Q-Tip που θα περιλαμβάνεται στο "Fear Of The Dawn" και το "Queen Of The Bees" από το "Entering Heaven Alive".

Καθώς έχουν προηγηθεί το "Fear Of The Dawn", το "Love Is Selfish" και δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές του "Taking Me Back", όλα δείχνουν ότι ο πρώτος δίσκος θα είναι ηλεκτρικός και ο δεύτερος ακουστικός.


Μετά το καταιγιστικό "The Howling", οι Watain διαθέτουν το πιο ατμοσφαιρκό "Serimosa", κινούμενοι σε διαφορετικούς ρυθμούς.

Δείτε το lyric video για το δεύτερο single από το επερχόμενο δίσκο των κορυφαίων Σουηδών blacksters με τίτλο "The Agony & Ecstasy Of Watain".


Προετοιμάζοντας το έδαφος για τον τρίτο τους ολοκληρωμένο δίσκο "Isle Of Wisdom", οι Σουηδοί Hällas μοιράζονται το "Elusion's Gate", απευθυνόμενοι πρωτίστως στους λάτρεις διαφορετικών τάσεων της δεκαετίας του '70.


Το όγδοο προσωπικό άλμπουμ του Jeff Scott Soto θα φέρει τον τίτλο "Complicated" και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 6 Μαΐου από την Frontiers.

Πρώτο single και video clip από την νέα δουλειά του σπουδαίου Αμερικανού ερμηνευτή με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο είναι το "Love Is The Revolution".

  • SHARE
  • TWEET