Οι Minnesota Wild επιλέγουν κομμάτι των Hamerfall ως εισαγωγή πριν τους αγώνες τους

Η ομάδα του αμερικάνικου National Hockey League ενώνει τις δυνάμεις της με τους Σουηδούς

22/10/2014 @ 19:19
Η ομάδα του αμερικάνικου National Hockey League, Minnesota Wild, ενώνει τις δυνάμεις της με τους power metallers Hamerfall, καθώς θα χρησιμοποιεί το "Fury Of The Wild" από το "Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken" των Σουηδών ως εισαγωγή πριν τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Paul Loomis, δήλωσε ότι το "Fury Of The Wild" είναι κάτι σαν «θείο δώρο», καθώς ταιριάζει απόλυτα στην παρουσίαση των αγώνων, συν το ότι περιλαμβάνει φυσικά την λέξη «wild» στον τίτλο.

Ο τραγουδιστής των Hamerfall, Joacim Cans, από την πλευρά του ανέφερε ότι η χρήση του τραγουδιού αποτελεί εξαιρετική τιμή για το συγκρότημα: «Η Minnesota ταιριάζει απόλυτα, εξαιτίας της σκανδιναβικής καταγωγής πολλών απ’ τους κατοίκους της. Πάντοτε πιστεύαμε ότι το heavy metal και το hockey συνδυάζονται άψογα, και αυτή είναι η μέγιστη απόδειξη.»

Οι Hamerfall κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ένατό τους άλμπουμ με τίτλο "(r)Evolution", ενώ πριν από λίγες μέρες χώρισαν τους δρόμους τους με τον επί 15 χρόνια drummer τους, Anders Johansson. Στις σελίδες μας θα βρείτε την κριτική του δίσκου και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Joacim Cans.
  • SHARE
  • TWEET