Οι Jag Panzer επιστρέφουν στην χώρα μας με τον Harry Conklin

Ηχογραφήσεις νέου υλικού και νέος δίσκος εν όψει

16/03/2015 @ 13:20
Η νέα επανασύνδεση των Jag Panzer με τον σπουδαίο τραγουδιστή Harry 'The Tyrant' Conklin είναι γεγονός, τόσο για τις ηχογραφήσεις νέου υλικού, όσο και για συναυλίες, καθώς επιστρέφουν στην χώρα μας τον Σεπτέμβριο.

Καταρχάς προηγήθηκε χθες στο βράδυ ανάρτηση στο Facebook του κιθαρίστα και κινητήριου μοχλού της μπάντας, Mark Briody, που προανήγγειλε την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού με τον Harry 'The Tyrant' Conklin πίσω απ’ το μικρόφωνο.

Ανάμεσα σε δεκάδες ενθουσιώδη σχόλια οπαδών, ο ίδιος ο Conklin ανέφερε πως ποτέ δεν έφυγε στην πραγματικότητα, παρότι το προηγούμενο διάστημα οι Jag Panzer είχαν ανακοινώσει ότι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τραγουδιστή.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι οι Αμερικανοί πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας -μετά από την τελευταία τους σαρωτική εμφάνιση τον περασμένο Απρίλιο- με τον Conklin στην σύνθεσή τους, ως headliners του πρώτου Metal Rites Festival.

Το εν λόγω φεστιβάλ, όπως είχε αναφέρει ο διοργανωτής του Up The Hammers Festival, Μανώλης Καραζέρης, στην συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν από λίγο καιρό, αποτελεί ουσιαστικά εξέλιξη του Up The Hammers Special Edition που είχε λάβει χώρα το Φθινόπωρο του 2011, 2012 και 2013.

Εκτός απ’ τους Jag Panzer, στο Metal Rites Festival που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο, θα συμμετέχουν ακόμη οι Αυστριακοί heavy metallers Mortician, αλλά και άλλες μπάντες που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, από σήμερα διατίθενται τα πρώτα πενήντα στην τιμή των 24 Ευρώ μέσω του Eventbrite, ενώ με την εξάντλησή τους τα υπόλοιπα θα κοστίζουν 28 Ευρώ.
  • SHARE
  • TWEET