Οι Grave και Malevolent Creation σε λίγες μέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο ιστορικές death metal μπάντες καταφθάνουν στη χώρα μας

09/11/2015 @ 14:24
Οι Grave και Malevolent Creation ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ευρωπαϊκή co-headline περιοδεία που πρόκειται να σαρώσει!

Ένα από τα δυνατότερα death metal πακέτα που έχουν περιοδεύσει στην Ευρώπη θα έχουμε την τιμή να το υποδεχθούμε στη χώρα μας την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο An club με special guests τους Soulskinner και τη Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Eightball club με special guests τους Necrorgasm!

Το πρόγραμμα των δύο ημερών θα είναι το εξής και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τηρηθεί:

An Club:
19:45 Πόρτες
20:00 Soulskinner
20:45 Grave
22:15 Malevolent Creation

Eightball Club:
20:30 Πόρτες
20:45 Necrorgasm
21:30 Malevolent Creation
23:00 Grave

Δύο ιστορικές μπάντες-δυναμίτης, των οποίων τα ντεμπούτα "Into The Grave" και "The Ten Commandments" θεωρούνται τα πλέον κλασικά στον ήχο. Δεν υπάρχει συγκρότημα του χώρου που να μην τα δηλώνει στις επιρροές του, ενώ οι οπαδοί στο άκουσμα των "ύμνων" 24 χρόνια μετά ακόμα τους πιάνει αμόκ!

Στις αρχές της δεκαετίας των '90s, που το death metal μεσουρανούσε, κυκλοφορούσαν τη μια δισκάρα μετά την άλλη κατατάσσοντας τους στην elite παγκοσμίως.

Η «μόδα» πέρασε, πολλές μπάντες τα παράτησαν, άλλες έχασαν τον δρόμο, αλλά όχι αυτοί οι δύο! Η δισκογραφία τους συνεχίζει να μας απασχολεί για περισσότερα απο 20 χρόνια και στη χώρα μας θα έρθουν με τα νέα τους άλμπουμ που σκοτώνουν και τιτλοφορούνται "Out Of Respect Dor The Dead" και "Dead Man's Path".

Προπώληση:
20 ευρώ (limited 200) // Είσοδος: 25 ευρώ
Αθήνα: Metal Era, Eat Metal
Θεσσαλονίκη: Nephilim, Ticket House
e-tickets: krisisproductions.eventbrite.com

facebook.com/krisisproductions
krisisproductions.blogspot.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET