Οι Fool In The Box το νέο συγκρότημα του Band Complete Vol. 4

Ήδη οι πρώτες ηχογραφήσεις στο studio της SAE Athens ολοκληρώθηκαν

25/02/2014 @ 11:27
To Band Complete Vol.4 παρουσιάζει τους Fool In The Box.

Το alternative rock τρίο, Fool In The Box, αποτελεί το συγκρότημα με το οποίο θα συνεργαστούν οι σπουδαστές του Advanced Audio Production Diploma και Music Business Diploma της SAE Athens μαζί με αναγνωρισμένους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας για την ολοκλήρωση του Band Complete Vol.4.

Οι διαδικασίες για την υλοποίηση του πρωτότυπου αυτού εκπαιδευτικού project έχουν ήδη ξεκινήσει, με την ηχογράφηση των πέντε κομματιών του επερχόμενου Band Complete EP να ολοκληρώνονται μέσα στον Φεβρουάριο.

Οι Fool In The Box αποτελούν μέρος της αγγλόφωνης alternative rock σκηνής της Αθήνας, έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές live εμφανίσεις και συμμετοχές ως opening act στους Oi Va Voi, Master Of Disguise, Sleepin Pillow, κ.ά. Ο ήχος τους, ωμός και συγχρόνως μελωδικός, είναι δυναμικός με έμφαση στο rhythm section, και επηρεασμένος από το feeling των γκρουπ των αρχών των 90s, κυρίως της άλλης όχθης του Ατλαντικού. Το κομμάτι τους "Decently Behaved" βρέθηκε στη συλλογή της Spinalonga Records "In The Junkyard Vol.3", ενώ η πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Band Complete Vol.4.



To Band Complete είναι ένα πρωτοποριακό και μοναδικό παγκοσμίως εκπαιδευτικό project της SAE Athens, που προσεγγίζει σε πρακτικό επίπεδο την έννοια του 360° Artist Management & Production, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, μέσα από τη συνεργασία, σπουδαστών, επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας και μουσικών συγκροτημάτων. Το Band Complete έχει ήδη συνεργαστεί με τους Puta Volcano, Stonebringer και Skinny Whales (με την ηχητική σφραγίδα μάλιστα του θρυλικού παραγωγού Chris Tsangarides).

Το project περιλαμβάνει τα στάδια παραγωγής, προώθησης και διαχείρισης της δράσης και του καλλιτεχνικού περιεχομένου του συγκροτήματος, όπως recordings, φωτογράφιση, δημιουργία videoclip κ.ά., και ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία ενός EP και τη live παρουσίασή του.

Stay tuned για περισσότερα Band Complete νέα!

Check:
facebook.com/bandcomplete
facebook.com/FoolinTheBox.band
youtube.com/watch

athens.sae.edu

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET