Οι Foo Fighters και η Taylor Swift κερδίζουν βραβείο Emmy

Για το "Sonic Highways" και το "Blank Space" αντίστοιχα

14/09/2015 @ 14:08
Με ένα Emmy Award έκαστος φύγανε από τη χθεσινοβραδινή απονομή των βραβείων οι Foo Fighters και η Τaylor Swift.

To "Sonic Highways", η σειρά-ντοκιμαντέρ 8 επεισοδιών με την σκηνοθετικη υπογραφή του Dave Grohl, απέσπασε 4 υποψηφιότητες για Emmy. Στην απονομή των Creative Arts Emmys, τα οποία κυρίως περιλαμβάνουν τεχνικές κατηγορίες στς λίστες των βραβείων τους, το επεισόδιο "Seattle", αφήνοντας πίσω το "Kurt Cobain: Montage Of Ηeck", διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες: Outstanding Sound Editing for Nonfiction Programming και Outstanding Sound Mixing for Nonfiction Programming.

Η Taylot Swift, επίσης, αποχώρησε με το πρώτο της Emmy Award στην κατηγορία: Outstanding Creative Achievement in Interactive Media: Original Interactive Program για το "AMEX Unstaged: Taylor Swift Experience", το οποίο έδωσε στους θαυμαστές της τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά πίσω από τις κάμερες στο βίντεο κλιπ της "Blank Space".

Στην τελετή διακρίθηκαν επίσης το "Inside Amy Schumer" στην κατηγορία Outstanding Original Music and Lyrics για το "Girl, You Don't Have To Wear Makeup" και το "Stevie Wonder: Songs In The Key of Life: An All-Star Grammy Tribute" στην κατηγορία Outstanding Music Direction.
  • SHARE
  • TWEET