Οι Children Of Bodom τον Νοέμβριο στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

16/05/2013 @ 13:57
Children Of Bodom

15 Νοεμβρίου - Principal Club, Θεσσαλονίκη
16 Νοεμβρίου - Gagarin205, Αθήνα

Obey the reaper!

Μετά από 16 χρόνια καριέρας κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν κυκλοφορήσει εφτά studio δίσκους, οι Φιλανδοί Children of Bodom δικαίως θεωρούνται ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα και επιδραστικά συγκροτήματα του heavy metal στερεώματος.

Το πρώτο τους άλμπουμ, "Something Wild" (1997), ήταν μία επαναστατική, ρηξικέλευθη κυκλοφορία που άνοιξε νέους ορίζοντες και δημιούργησε μία καινούργια τάση.

Επιθετικό και τραχύ, αλλά ταυτόχρονα τεχνικό και μελωδικό το ύφος των Children Of Bodom δημιούργησε κατευθείαν μία καινούρια σχολή στο heavy metal με χιλιάδες κυριολεκτικά ακόλουθους. Τα "Hetebreeder" (1999) και "Follow The Reaper" (2000) ήταν οι δίσκοι μέσα από τους οποίους οι COB τελειοποίησαν τον ήχο τους και κατάφεραν να διαδώσουν το όνομά τους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Οι δίσκοι "Hate Crew Deathroll" (2003), "Are You Dead Yet?" (2005), "Blooddrunk" (2008) και "Relentless Reckless Forever" (2011) απέδειξαν πως το συγκρότημα μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο του στα ζητούμενα της κάθε εποχής, χωρίς όμως να χάσει ίχνος από τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι δίσκοι των Children Of Bodom σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ αλλά και στην Ιαπωνία, ο frontman τους Alexi Laiho καταξιώθηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους τεχνίτες της γενιάς του και το σχήμα ολοκλήρωσε πάμπολλες παγκόσμιες περιοδείες και έπαιξε σε περίοπτες θέσεις στα μεγαλύτερα festival του κόσμου.

Τον Ιούνιο του 2013 οι Children Of Bodom θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο με τίτλο "Halo Of Blood", μέσα από τον οποίο επιστρέφουν στις ρίζες τους, προσεγγίζοντάς τες όμως με την εμπειρία ενός συγκροτήματος που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

Στις 15 και 16 Νοεμβρίου οι Children Of Bodom θα επισκεφθούν και πάλι την Ελλάδα έχοντας μαζί τους δύο ακόμα συγκροτήματα και ίσως και τρίτο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Σας υπενθυμίζουμε πως την τελευταία φορά που μας επισκέφθηκαν, τον Απρίλιο του 2011, η συναυλία έγινε sold out αρκετες ημέρες πριν, κάτι που αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά, γι' αυτό οι ακόλουθοι του Reaper ας προνοήσουν!

Μαζί με τους C.O.B. θα εμφανιστούν οι Πολωνοί Decapitated, οι οποίοι και θεωρούνται ένα από τα πλέον ταλαντούχα ονόματα στον χώρο του ακραίου metal. Οι Decapitated ξεκίνησαν ως ένα αμιγώς death metal σχήμα αλλά στις τελευταίες τους κυκλοφορίες δείχνουν να ασπάζονται στοιχεία από το σύγχρονο progressive εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς και καθιστώντας το επερχόμενο άλμπουμ τους ως μία από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Φιλανδοί Medeia, ένα σχήμα που έχει περιγραφεί ως η τέλεια μίξη «αγνού μίσους», «μελαγχολίας» και «αδυσώπητης οργής».

Η έναρξη της προπώλησης θα ξεκινήσει Δευτέρα 20 Μαΐου μέσω internet και Δευτέρα 3 Ιουνίου από όλα τα υπόλοιπα σημεία.

Αθήνα:
Τιμή: 27 ευρώ τα πρώτα 500 εισιτήρια και μετα την εξάντλησή τους 32 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Στα Public, Tickethouse και Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
On line: www.ticketservices.gr

Θεσσαλονίκη:
Τιμή: 27 ευρώ τα πρώτα 500 εισιτήρια και μετα την εξάντλησή τους 32 ευρώ
Σημεία προπώλησης: TicketHouse , Musicland (Μητροπόλεως 102)
On line: www.ticketarena.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET