Οι Camel επεκτείνουν το συναυλιακό comeback τους - Πολύ πιθανό ένα νέο album

18/04/2013 @ 11:40
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι Camel ετοιμάζονταν για μία ξεχωριστή, μοναδική συναυλία στο Barbican Arts Centre του Λονδίνου τον Οκτώβριο.

Τελικά η εμφάνιση αυτή δεν θα είναι και τόσο μοναδική, καθώς το συγκρότημα πρόσθεσε περισσότερες ημερομηνίες στο πρόγραμμά της, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς του.

Με συνολικά οχτώ συναυλίες, πέντε εκ των οποίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Andrew Latimer, ο Colin Bass, ο Denis Clement και ο Guy LeBlanc θα επιστρέψουν στη σκηνή μετά από δέκα χρόνια, ενώ όπως αφήνεται να υπονοηθεί μέσω της ιστοσελίδας τους, σύντομα ίσως υπάρξουν και άλλες, άκρως ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι Camel απάντησαν σε οπαδούς που αναρωτιόντουσαν για το αν θα υπάρξει νέο άλμπουμ, και η μπάντα εξήγησε πως είναι πολύ πιθανό, αλλά ως τώρα, ο Latimer είχε επικεντρωθεί στο να λύσει τα προβλήματα υγείας του.

«Το δουλεύουμε. Όταν περνάς δύο χρόνια προσπαθώντας να πολεμήσεις το χειρότερο σενάριο, πληρώνεις ένα αρκετά ύπουλο τίμημα. Όταν όμως η καταιγίδα περάσει, τότε αντανακλαστικά, χωρίς να το σκεφτείς, θες να επιστρέψεις στη δουλειά. Θέλαμε οι Camel να περιοδεύσουν ξανά, να γράψουν ένα νέο άλμπουμ, να ηχογραφήσουν και να γυρίσουν ένα καινούργιο DVD. Γενικά, να ξαναπιάσουμε δουλειά.»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών:

Oct 19: Harrogate Royal Hall
Oct 20: Wolverhampton Wulfrun Hall
Oct 21: Manchester RNCM
Oct 22: Salisbury City Hall
Oct 24: Limbourg Venue le Kursaal, Belgium
Oct 25: Oosterpoort Main Hall, Holland
Oct 26: Amsterdam Rabozaal, Holland
Oct 28: London Barbican Arts Centre - sold out
  • SHARE
  • TWEET